minerul cavnicNu putem spune decât păcat. O echipă echipă cu tradiție în fotbalul maramureșean a fost retrasă în campionat. Motivele sunt hilare de-a dreptul. Cert este faptul că oficial se pare că Minerul Cavnic a fost retrasă din campionat din….lipsă de jucători. Pe de altă parte însă se vorbește despre faptul că autoritățile locale au decis să nu mai aloce niciun leu pentru acest club de fotbal. Iubitorii de fotbal din Cavnic susțin că decizia ar fi fost luată de edil, în cârdășie cu majoritatea consilierilor locali. Deocamdată nu se știe dacă fotbalul în Cavnic va continua sau nu din vara acestui an. Până atunci, o parte din jucători au plecat să joace la alte echipe din zona Fisculașului.

Comunicat AJF Maramureș

“Echipa Minerul Cavnic s-a retras înainte de începerea returului din Liga a patra, seria Sud. În consecință, toate rezultatele din tur se mențin și toate partidele din retur vor fi omologate cu scorul de 0-3, conform articolului 17, litera b din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice”.

Istoria echipei Minerul Cavnic conform wikipedia.org

 

Nume complet Asociaţia Sportivă Minerul Cavnic
Poreclă Minerii (The Miners)
Nume scurt Minerul Cavnic
Fondată 1934
Stadion Pintea Viteazul
Capacitate 1,000
Liga Liga IV
2015–16 Liga IV, Maramures, Seria Sud

Clubul a fost înființat în anul 1934 și a jucat până în anul 1971 în liga a IV județeană. La sfârșitul ediției 1970-1971, Minerul Cavnic a promovat în Divizia C, a treia liga a fotbalului românesc. După numai două sezoane, Minerul Cavnic a promovat în Divizia B (1972-1973).  Din anul 1996, Minerul Cavnic a jucat în divizia D (județul Maramureș). În primăvara anului 2017, autoritățile locale au pus cruce unei echipe cu tradiție în fotbalul maramureșean. Rușine….

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.