BREAKING NEWS

ACCIDENT – Mama și fiica lovite pe o trecere pentru pietoni de pe Grănicerilor din Baia Mare de un șofer băut (GALERIE FOTO)

accident granicerilor (4)Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp la intersectia strazilor Granicerilor cu Macului.
Doi pietoni angajați in traversarea regulamentara a strazii pe zebra ay fost suprinse si accidentate grav de un autoturism.
Echipajale SMURD sunt la fata locului si ii acorda primul ajutor victimelor. Pacientele, mama și fiică, au fost stabilizate si au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

accident granicerilor (2)Politistii au deschis o ancheta.

17918210_1271053953008479_1871266504_n
ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre conducătorul autoturismului după ce a fost testat de polițiști s-a constatat că fusese băut. Etilotestul a indicat 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

CASCADORII RÂSULUI LA DSP MARAMUREȘ: S-a trezit cu poliția la poartă cu toate că nu a făcut niciodată un test COVID

Redactie

CJ MARAMUREŞ: Rezumatul participării la Târgul de Turism al României 2023 – o invitație de nerefuzat în fascinantul Maramureș

Redactie

FOTO: O jumătate de secol de la intrarea în funcțiune a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.