BREAKING NEWSEveniment

TRENURILE NOASTRE – Șase locuri ținute ocupate de „nași” pe ruta București Nord – Baia Mare (FOTO/VIDEO)

compartiment lucru tren1În România o călătorie cu trenul din București spre Baia Maia Mare te lasă pur și simplu fără vlagă, fără niciun chef de a mai vizita județul Maramureș. După ce stai îndoit 12-13 ore pe scaunele incomode din vagoanele românești, odată ajuns abia reușești să de ridici și să cobori din tren.

Pe lângă toate aceste inconviente, un călător care dorește să rămână anonim a mai avut parte de o surpriză în lunga lui călătorie din București la Baia Mare.

Odată pornit aseară la 20.55 din Gara de Nord București (ajuns în Baia Mare, astăzi la ora 9.30) când a dorit să se instaleze pe locul trecut pe bilet surpriză mare: locurile respective erau „rezervate” de controlori. „Compartiment de serviciu”, a fost replica „nașilor”. E drept i s-a alocat urgent un alt loc, chiar lângă „compartimentul de serviciu” care ocupa șase locuri.



Cum vagonul nu era compartimentat, ci la „comun”, controlorii și-au improvizat urgent „locuința” pentru următoarele 12-13 ore. Au tras perdele și au ridicat cortul. Mai ceva ca celebrul film sovietic „Șatra”.

compartiment lucru trenȘase locuri ocupate aiurea, locurile de bagaje la fel. Călătorii nici măcat la toaleta din capătul vagonului nu aveau acces din cauza compartimentului de serviciu. Aceasta a fost transformată în fumoar. La coborâre am văzut mucuri de țigări pe jos” susține călătorul nostru.

Imaginile video filmate de turistul bucureștean sunt elocvente și demonstrează încă odată, dacă mai era nevoie, de ce a călători cu trenul în România este o adevărată aventură.

Și ne mai mirăm de imaginile video postate de niște turiști americani care au fost dezgustați de o călătorie cu trenul în România.

„Cuplul de turişti sosiţi de peste ocean realizează un videojurnal de călătorie prin toată Europa şi până acum au mai filmat episoade în România, nu la fel de critice. Vizita acestora la Cluj vine după un popas în Croaţia, despre care spun că este raiul pe pământ, în comparaţie cu ceea ce au găsit în ţara noastră” a scris la Adevărul.ro.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE / ACTUALIZARE: O PERSOANA INCARCERATA IN VARAI, DUPA CE S-A IZBIT CU MAŞINA DE UN COPAC. S-A RASTURNAT CU MASINA IN SALSIG (FOTO)

Vasile Dale

Măsuri şi reguli în domeniul transporturilor de persoane, pe perioada stării de alertă. Acţiuni zilnice ale poliţiei pentru verificarea acestora

Redactie

URMĂRIRE ÎN TRAFIC. Şofer beat şi fără permis, blocat de poliţişti cu ajutorul unui TIR-ist (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult