BREAKING NEWS

PRINȘI LA SEINI – „Buză” și gașca lui de spărgători de locuințe au fost arestați preventiv

spargatori locuinte seini 6Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au pus mână pe o bandă de spărgători de locuințe care acționa în mai multe municipii din România: Iași, Oradea și altele.

În cursul zilei de sâmbătă, trei suspecți încătușați la Seini și reținuți pentru 24 de ore, au fost prezentați în fața magistraților maramureșeni cu propunere de arestare preventivă.

În urma analizării probelor administrate judecătorul a decis arestarea acestora pentru următoarele 30 de zile. Printre suspecți se numără și un băimărean cunoscut sub porecla de  „Buză”. Acesta este un cunoscut al polițiștilor maramureșeni, după ce în urmă cu patru ani a condus un autovehicul pe DN1C și a provocat un accident rutier soldat cu avarierea a trei mașini și rănirea a trei persoane. Atunci, băimăreanul și-ar fi pus iubita să susțină că ea era la volanul vehiculului care a provocat evenimentul rutier. Motivul ar fi fost acela că primise deja o condamnare într-un alt dosar.



Prin urmare, în urma măsurii dispuse de magistrați, suspecții sunt în custodia polițiștilor de la Arestul din cadrul IPJ Maramureș.

Vom reveni cu detalii

CITEȘTE AICI DETALII DESPRE PRINDEREA SUSPECȚILOR.

VEZI AICI ALTE DETALII DESPRE ACEST CAZ.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA IEŞIREA DIN BERINŢA: O tânără de 20 de ani a derapat şi a ajuns cu mașina în şanţ

Redactie

OPINIE: Reacție dură la adresa unui site de știri din Maramureș. Amatorii de la site au comparat motocicliștii cu niște ”sataniști care au invadat comuna Băiuț”

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – BORSA SALBATICA: I-A RUPT MAXILARUL LOVINDU-L CU O STICLA DE CHIVAS REGAL (FOTO/VIDEO SOCANT – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult