Eveniment

Conflict: Bataie ca-n filme intre maramureseni, salajeni si satmareni pe terasa unui bar

Printr-un apel 112, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului au fost solicitați în data de 03.06.2017, la ora 15.05, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în centrul comunei.
Ajunsă la fața locului, patrula de ordine și siguranță publică a secției rurale a constatat că, în urma unor discuții contradictorii, între două grupuri formate din mai multe persoane aflate pe terasa unui bar din localitate, a izbucnit un scandal, care a degenerat într-o încăierare.
Toți cei implicați în scandal au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind identificate astfel 6 persoane din județele Maramureș și Sălaj și una din comuna Vama, județul Satu Mare, respectiv un bărbat de 40 de ani, singurul de altfel care a suferit leziuni traumatice, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate la fața locului, de către un echipaj de ambulanță.
Cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, urmând ca la final să fie dispuse măsuri legale.

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE DIFICILĂ PENTRU SALVAMONTIŞTI: Turistă din Botoşani, accident grav la Cascada Cailor (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: UN BATRAN A FOST LOVIT PE O TRECERE DE PIETONI DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Tragedie la Seini / actualizare: Accident cu o victima incarcerata decedata pe loc. La volan se afla un tanar de 19 ani din Bixad (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.