Un bolid de lux a fost oprit in trafic pe DN18, pe raza orasului Baia Sprie de politisti in urma cu putin timp. Soferul a fugit.

Politistii au efectuat semnalale regulamentare pentru a opri un autovehicul de tereb BMW pe raza orasului Baia Sprie.

In cele din urma soferul a oprit, insa a rupt-o la fuga printre blocuri inainte ca politistii sa il identifice sau retina.

S-a trecut la urmarirea acestuia, fara rezultat pana acuma.

Conform unor surse bolidul de lux ar fi ticsit cu tigari de contrabada.

Vehicul a fost ridicat de politisti si dus pentru prelucrare criminalistica.

Actualizare IPJ Maramures

​150 000 de ţigarete fără documente legale au fost ridicate ieri dintr-un autoturism de poliţiştii maramureşeni, în Baia Sprie.

​Ieri, 7 iunie, la Baia Sprie, poliţiştii rutieri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autoturism despre care se deţineau date şi informaţii că ar fi folosit la transportul ţigărilor de contrabandă.
​Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, dimpotrivă, a accelerat, astfel încât poliţiştii au pornit în urmărirea lui. Pe strada Gutinului conducătorul auto şi-a abandonat maşina şi a fugit.
​La faţa locului a fost solicitat sprijinul ofiţerilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Combatere a Contrabandei, care au intervenit pentru continuarea cercetărilor.
​În urma percheziţiei efectuată asupra autoturismului, a fost identificate 7 500 pachete cu ţigări, produse accizabile care trebuie plasate sub un regim vamal şi care proveneau din contrabandă.
​Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi a tragerii acestora la răspundere penală.
​Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.