BREAKING NEWSEveniment

Exclusiv: Bolid de lux ticsit cu tigari de contrabada in Baia Sprie. Soferul a fugit (FOTO/VIDEO)

Un bolid de lux a fost oprit in trafic pe DN18, pe raza orasului Baia Sprie de politisti in urma cu putin timp. Soferul a fugit.

Politistii au efectuat semnalale regulamentare pentru a opri un autovehicul de tereb BMW pe raza orasului Baia Sprie.

In cele din urma soferul a oprit, insa a rupt-o la fuga printre blocuri inainte ca politistii sa il identifice sau retina.



S-a trecut la urmarirea acestuia, fara rezultat pana acuma.

Conform unor surse bolidul de lux ar fi ticsit cu tigari de contrabada.

Vehicul a fost ridicat de politisti si dus pentru prelucrare criminalistica.

Actualizare IPJ Maramures

​150 000 de ţigarete fără documente legale au fost ridicate ieri dintr-un autoturism de poliţiştii maramureşeni, în Baia Sprie.

​Ieri, 7 iunie, la Baia Sprie, poliţiştii rutieri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autoturism despre care se deţineau date şi informaţii că ar fi folosit la transportul ţigărilor de contrabandă.
​Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, dimpotrivă, a accelerat, astfel încât poliţiştii au pornit în urmărirea lui. Pe strada Gutinului conducătorul auto şi-a abandonat maşina şi a fugit.
​La faţa locului a fost solicitat sprijinul ofiţerilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Combatere a Contrabandei, care au intervenit pentru continuarea cercetărilor.
​În urma percheziţiei efectuată asupra autoturismului, a fost identificate 7 500 pachete cu ţigări, produse accizabile care trebuie plasate sub un regim vamal şi care proveneau din contrabandă.
​Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi a tragerii acestora la răspundere penală.
​Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat.

Te-ar putea interesa si

Trei maramureşeni depistaţi de polițiști după ce au săvârşit infracţiuni rutiere

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – MARAMUREȘENI – Mii de români așteaptă de 10 ore să intre în țară prin PTF Nădlac II. Coloane de 15 km pe șase benzi

Vasile Dale

FOTO: Infracțiune silvică constatată în flagrant delict de polițiștii din Negreşti Oaş. Un maramureşean s-a ales cu dosar penal

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult