EvenimentTara Chioarului

VITEZA: La Vărai, un şofer s-a izbit de o maşină condusă de un şofer băut. Accident şi la Cicârlău (FOTO)

Sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, poliţia a fost sesizată că în localitatea Vărai s-a produs un accident de circulaţie cu victime. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Un bărbat de 60 de ani,din localitate, care se afla la volanul unui autoturism, pe un sector de drum în pantă şi datorită vitezei excesive a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un consătean de 27 de ani.

În urma impactului, conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens a fost rănit şi transportat la spital. Datorită leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.



Tânărul de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt accident s-a produs ieri după amiază pe drumul naţional 1 C Baia Mare – Satu Mare, la Cicârlău. Şoferul unui autoturism a ajuns în decor după ce a pierdut controlul volanului. Din fericire nimeni nu a fost rănit, doar maşina a fost avariată.

foto: Bogdan Oşan.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Coloana cu maramureșeni întorși din Italia blocată la Cavnic. Ninsoarea abundentă a făcut șoseaua impracticabilă

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Imagini halucinante la Sighet – Au furat capacul de la canalizare și au semnalizat groapa cu… coșul de la gunoi

Redactie

CORONAVIRUS 9 AUGUST / RATĂ MARE DE INFECTARE: Trei decese în Maramureş, 31 de cazuri noi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult