BREAKING NEWSEveniment

IDEE DE AFACERE: Coşul proaspăt vine la tine acasă! Comandă cu încredere (P)

Raul Antoniu Cîşlariu, 22 ani, băimărean a dezvoltat o afacere inedită pentru municipiul Baia Mare, însă consacrată şi bine dezvoltată în statele din Vestul Europei: tu comanzi iar cumpărăturile vin la tine acasă! Nu mai ai stresul timpul pierdut în traficul aglomerat! Nu mai cheltuieşti bani pe taxi-uri, combustibil sau nu astepţi la cozile de la casele de marcat din supermarket-urile băimărene.

Petreceţi timpul cu familia!

“Ideea mi-a venit anul trecut în vară. Am realizat că din ce în ce mai multă lume este foarte ocupată. Cei mai în vârstă se deplasează de greu şi suportă cu greu aglomeraţia din oraş. Aşa că majoritatea dintre ei îşi fac cumpărăturile la colţul blocului şi plătesc mult mai mult pentru orice produs achiziţionat. Aşa că, am decis să îmi fac propria afacere. Lăsând la o parte serviciul, toate activităţile mele din timpul liber, am ales să mă dedic întru-totul acestei firme. Pentru mine, mai presus de toate, este satisfacţia clientului. Mă simt mândru de ceea ce am realizat văzând că am tot mai mulţi clienţi fideli care se bucură de faptul că există un astfel de serviciu şi la noi în Baia Mare. Îmi mulţumesc de fiecare dată când le livrez o comandă” a povestit administratorul firmei, Raul Antoniu Cîşlariu.

Avantajele clientului

“Acest serviciu are multe avantaje: nu trebuie să mai renunţi la timpul tău liber mergând la cumpărături; în cel mai scurt timp eu livrez la domiciliu tot ceea ce îţi doreşti; eviţi aglomeraţia din oraş şi cozile din magazine. Chiar dacă te decizi tu să mergi la cumpărături, tot consumi combustibil sau plătești un taxi. Eu cred că este mult mai simplu să comanzi la noi: fie ne contactezi telefonic la numarul 0740.696.670, fie ne trimiţi un email: [email protected]. Preluăm comanda si am plecat la cumpărături. In momentul livrarii se achită taxa cumparaturilor din magazin plus comisionul de livrare” spune administratorul.

Pentru mai multe detalii accesati aici pagina de facebook a firmei.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT – Două mașini s-au ciocnit la Hideaga. O tânără rănită (FOTO)

Vasile Dale

NU LE-A AJUNS PARCAREA SUPERMARKETULUI: Două mașini s-au ciocnit la Kaufland (FOTO)

Vasile Dale

CARANTINĂ TOTALĂ ÎN PETROVA: Intrări şi ieşiri păzite de poliţie (FOTO, VIDEO)

Redactie

5 mesaje

Andrei iulie 6, 2017 at 11:25 pm

Și ce faci dacă te pun sa cumperi de 300 de lei și nu mai răspund la telefon și mergi la adresa și acolo stă altcineva? E doar un exemplu…

Raspunde
Cumparaturi si livrari la domiciliu iulie 9, 2017 at 10:28 pm

In primul rand increderea pleaca de la noi spre client ! Daca exista astfel de situatii..marfa va fi returnata magazinului.
Orice afacere are riscuri….la fel puteti comanda 10 pizza la domiciliu si sa nu mai raspundeti la telefon….!
Speram sa nu avem astfel de situatii. Totusi in zona Ardealului oamenii sunt mai buni decat in alte regiuni…iar in Bucuresti…Timisoara functioneaza foarte bine astfel de servicii…

Raspunde
Florin C iulie 9, 2017 at 10:55 pm

Nu cred ca cineva s-ar preta la asemenea gesturi, poate un copil prost crescut.

Raspunde
Cumparaturi si livrari la domiciliu iulie 24, 2017 at 9:52 am

In orice padure exista si uscaturi…! Ne asumam unele riscuri.speram sa fie cat mai mici !

Raspunde
Ildiko martie 25, 2019 at 4:06 am

Unde este .magazinul, am văzut doar reclame, știri …

.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.