BREAKING NEWS Tara Chioarului

REACŢIE: Vezi ce spune admnistratorul fondului de vânătoare din Mireşu Mare acuzat că a împuşcat un câine (AUDIO)

În cele ce urmează vă prezentăm punctul de vedere al vânătorului din Mireşu Mare, acuzat că a împuşcat un câine. Acesta a fost în cele din urmă eutanasiat din cauza faptului că rănile suferite au fost foarte grave.

„Acum vreo 2 sau trei zile a fost. Eram în teren şi erau trei câini într-o anumită zonă şi fugăreau nişte capre dintr-o livadă. Şi eu m-am dus după ei şi am tras după doi dintre ei. Unul o scăpat. Spre nefericirea mea. Era pe fondul de vânătoarea. Astea îs minciuni ce vi le-a declarat ăla că era cu câinele. Acum vreo luna de zile l-am avertizat că deţine un câine pitbull negru şi i-am spus te rog frumos câinii umblă în teren fugăresc capre, iepuri. Şi o zis către mine că atâta Dumnezeu îmi trebuie să îi împuşc câinii că îmi taie gâtul. Am fost la poliţie şi am făcut declaraţie la şeful de post. Conform legii nu are voie să meargă în teren cu câinele în lesă. Nu are voie nimeni, scrie în lege. Amenda este de la 1.000 la 3.000 de lei. Ştiu că sunt ai lui câinii o să îi trimit şi o amendă acasă, ca să îi placă. Armele se pot folosi în momentul în care există autorizaţie eliberată de asociaţia de vânătoare şi în lege scrie câinii hoinari şi pisicile hoinare se recoltează cu orice ocazie de către vânători sau de personalul de vânătoare. Aici a fost exact ca şi articolul cu femeia de etnie rromă. A fost amendă că a minţit, deci nu a fost împuşcată. Cine sunt iubitori de animale să şi ţină acasă, legaţi. Câinele a fost într-o livadă la un kilometru jumătate, în zona Remeţi nu lângă casa lui. Ăstea îs părerile dumneavoastră şi ale primarului, pentru că are nişte consilieri care sunt braconieri. Au fost la mine pe fondul de vânătoare şi i-am dat afară pentru că i-am prins la braconaj” a declarat dministratorul fondului de vânătoare din Mireşu Mare.

ASCULTĂ AICI INTERVIUL ÎN INTEGRALITATE

CITEŞTE ŞI CE SPUNE PROPRIETARUL CÂINELUI

IMAGINI DE GROAZĂ: Câinele unui localnic din Mireşu Mare a fost împuşcat de un vânător (FOTO-AUDIO)

Te-ar putea interesa

Ziua Indragostitilor Mai Dulce. Felia de a doua zi

Vasile Dale

Cosmin Butuza (PSD): ”România guvernată de Dreapta Unită ține școlile închise, procedând invers decât restul Europei”

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BAIA MARE DIN CAUZA NEATENŢIEI: Două maşini s-au ciocnit în sensul giratoriu de la Catedrala Episcopală (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

3 comentarii

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult