BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

MARAMUREŞUL SĂLBATIC: Bătaie între clanuri în Borşa, în urma unui accident rutier

Scandalurile nu se termină în Maramureş! Doi bărbaţi din Borşa au ajuns la spitalele din Târgu Mureş şi Baia Mare, în urma unui conflict izbucnit în noaptea de joi spre vineri.

Practic, a fost vorba despre un scandal între două clanuri. O femeie se afla la volanul unei maşini, moment în care a fost acroşată de un alt autoturism, condus din cealaltă tabără. În urma impactului, femeia a fost rănită, dar a sunat la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. Persoanele rănite au ajuns la spital, iar în timp ce primeau îngrijiri medicale, a pornit un nou conflict, mai întâi verbal, apoi fizic.

Scandalul a continuat şi după aceea, în afara unităţii spitaliceşti, mai multe persoane fiind rănite. Nu e o noutate că în Borşa luptele dintre clanuri sunt la ordinea zilei, mai ales vara, atunci când se întorc acasă mulţi din cei care pleacă la muncă în străinătate. Un pacient a fost transportat cu ambulanţa în Târgu Mureş, iar altul la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Cearta dintre cele două familii trenează de ceva timp şi, se pare, are la bază nişte terenuri. (Cătălin Ţineghe, InfoMM.ro; foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / DESCINDERI ÎN BÂRSANA / FOTO / ACTUALIZARE: Percheziţii la mai mulţi contrabandişti

Redactie

INFORMAŢII NOI DESPRE ACCIDENTUL AVIATIC DE LA SĂPÂNŢA: Pilotul ar fi trăit încă 24 de ore după impactul cu solul. Se pare că a murit din cauza frigului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

XAN KISS – SPRAY DE GURĂ:  PENTRU ÎNTÂLNIRI PERFECTE ȘI PARFUMATE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.