BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

Cazul care a şocat o ţară întreagă petrecut în primele zile ale anului 2017 (seara zilei de 4 ianuarie), când şeful de post din Vişeu de Jos, Gheorghe Nistor a fost ucis  în sediul postului de poliţie, fiindu-i aplicate lovituri cu un corp tăietor – înţepător, cel mai probabil cuţit, în zona abdominală şi toracică. Ba mai mult, criminalul a luat pistolul poliţistului şi a dispărut. Poliţistul era singur în sediul postului de poliţie în momentul comiterii faptei.

Se pare că fapta horror NU a fost „învăţătură de minte” pentru mai marii Ministerului de Interne. Un alt poliţist a rămas „SINGUR CUC” în sediul postului de Poliţie Repedea!!! Asta după ce colegul poliţistei a fost trimis ÎN MISIUNE (în afara graniţelor ţării, se pare). Se ştie că zona Poienile de Sub Munte – Repedea – Ruscova este una în care se produc multe fapte antisociale, iar contrabanda cu ţigări este „în floare”.

SPR Diamantul, Organizaţia Maramureş face un apel către conducerea IPJ Maramureş pentr a lua măsuri urgente:

„Vă aducem în atenţie situaţia colegei noastre agent principal de poliţie Iuliana Pop care îşi desfăşoară activitatea ca ajutor de şef de post în comuna Repedea, care după plecarea în misiunea a colegului său, şef de post în cadrul unităţii, agent principal Rohnean Ioan, a rămas singura lucrătoare din cadrul postului de poliţie. Nu credem că mai trebuie motivat foarte multe un astfel de caz când ştim foarte bine cu toţii că zona este cu risc destul de ridicat şi mai mult decât atât cunoaştem episodul horror de la Vişeu.

Părerea noastră este că ar fi total imoral şi injust să se mai repete astfel de episoare şi de aceea adresăm rugămintea pe această cale de a lua măsurile imediate în ceea ce priveşte suplimentarea efectivului de lucru al Postului de Poliţie Repedea cu cel puţin până la întoarcerea din misiune a şefului de post”.

„Tragedia petrecută la Vișeul de Jos ne arată, încă o dată – din nefericire, RISCURILE extrem de mari pe care noi, polițiștii, aflați în prim-planul luptei pentru combaterea fenomenului infracțional și protejarea valorilor fundamentale ale cetățenilor, le înfruntăm, zi de zi, așa cum am jurat la primirea acestei responsabilități sociale de maximă importanță, precum și LIPSA PERSONALULUI” spuneau la o zi de la uciderea poliţistului din Vişeu de Jos, sindicaliştii poliţiştilor din Maramureş.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Șase accidente petrecute aproape simultan între Strâmtura și Rozavlea din cauza poleiului. Administratorul de drum a fost sancţionat

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un muzicant din Leordina pozitiv la AMFETAMINĂ. În autoturism au fost găsite 15 pliculețe cu droguri

Vasile Dale

,,AVEM ACELAȘI SÂNGE!”  HAI SĂ DONEZI ȘI TU! Jandarmii maramureșeni, la a patra campanie de donare de sânge din acest an

Redactie

1 mesaj

Nelu Buzura decembrie 26, 2022 at 12:02 am

Este incredibil ca o singura persoană să stea într-un sediu de poliție , mai ales că infracțiunile au crescut !!

Ar fi trebuit să fie macar 4 la un sediu cum e repedea și 5 cum este sediul din vișeu de sus , unul singur este expus mereu în pericol !!!

Au schcimbat ceva cei din IPJ MARAMUREȘ DIN 2017??

DOMNULE DALE VASILE CE ȘTIȚI??

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.