Eveniment

I-A TĂIAT CALEA UN BMW: S-a izbit cu maşina de un podeţ din beton. Accident şi în Baia Mare (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp în apropiere de orașul Baia Sprie. Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism care circula dinspre Șișești spre Baia Sprie ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un podeț de beton de pe marginea drumului.

Potrivit unor martori, incidentul s-a petrecut după ce șoferul autoturismului implicat în accident ar fi încercat să evite impactul frontal cu un alt autoturism BMW, de culoare roşie, înmatriculat în judeţul Bistriţa Năsăud, care i-ar fi tăiat calea. Acesta din urmă nu a oprit la locul faptei, continuându-şi deplasarea.

Echipaje de prim ajutor, de Poliție dar și un echipaj al pompierilor maramureșeni s-au îndreptat imediat spre locul accidentului.

A fost preluată o tânără pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului Mercedes. Aceasta a fost dusă la spital, din fericire fiind în afara oricărui pericol. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Accident şi pe bulevardul Independenţei din Baia Mare. Şoferul unui autoturism Renault a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un stâlp de la reţeaua de iluminat stradal.

Vom reveni cu detalii. (Sursa: actualMM.ro; foto: Adrian Poduţ, Stelian Andrei)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ – Elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” în pericol: le cade tavanul în cap copiilor. Fotografii incredibile (actualizare – video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Panică generală la Cuprom. Incendiu până la etajul 3. Zeci de copii și locatari evacuați

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Nu o stradă din Ucraina bombardă de rachetele rușilor! E ”ulița” Salciei din buricul municipiului Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.