BREAKING NEWSNationalRecomandate

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii și imagini video realizate astăzi în punctul de trecere al frontierei Petea, județul Satu Mare, pe sensul de intrare în țară.

Se știe că foarte mulți români se întorc în țară pentru a-și petrece concediul de odihnă, astfel că timpii de așteptare au crescut foarte mult la Petea. De altfel, aplicația on-line a Poliției de Frontieră arată că la Petea se așteaptă în medie, aproximativ 50 de minute.

Se lucrează pe 5 sensuri la intrare și pe 4 sensuri la ieșire. Cu toate acestea sunt coloane de mașini de câțiva kilometri.

Un șofer ce aștepta să intre în România a făcut pană la pneul dreapta față al autoturismului. Cum nu avea roată de rezervă șoferul nostru a luat pompa manuală și a făcut un pic de exercițiu fizică.

Imaginile video ne-au fost trimise de un cititor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Ardusat – Băiat de 17 ani găsit mort de părinți. Ar fi consumat alături de o tânără o substanță necunoscută (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: PERCHEZIȚII – Mascații și polițiștii au năvălit într-o gospodărie din Satulung (actualizare)

Vasile Dale

MOLDOVEAN TUPEIST: A VRUT SA TREACA CU TIR-UL ZECI DE BAXURI CU TIGARI DE CONTRABANDA. DESTINATIA FINALA: ITALIA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult