NationalRecomandate

DUPĂ TRAGEDIA DE LA VIŞEU DE JOS: Un alt poliţist înjunghiat mortal la Suceava (FOTO-VIDEO)

Tragedia s-a petrecut sub ochii a zeci de martori îngroziţi. Călăul este un tânăr de 23 de ani cu antecedente penale, însă nimeni nu ştie ce l-a împins să-l atace pe omul legii. O anchetă uriaşă va stabili motivul pentru care poliţistul a plătit cu viaţa patrula de seară. Doi copii au rămas acum orfani de tată! Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un putenic impact emoţional.

Ora 21:15 minute, în gara Burdujeni din Suceava, Sorin Vezeteu, ajutorul şefului de post TF, e în patrula de seară, chiar pe peron. Dintr-odată este atacat din spate de un individ.

Luat prin suprindere, poliţistul încercă în zadar să se apere. Agresorul scoate un cuţit şi îl înjunghie repetat, cu sânge rece. Omul legii cade secerat la pământ, într-o baltă de sânge, sub ploaia de lovituri. Dar individul nu se opreşte, continuă să-l înjunghie, cu furie.

MARTOR:
Acest individ pur şi simplu degeaba a venit şi l-a lovit cu pumnii, nu se aştepta acest poliţist, a încercat să se apere, dar era prea târziu. L-a lovit cu pumii, cu picioarele şi a scos şi un cuţit. A venit al doilea poliţist, era prea târziu şi l-a încătuşat.

Călătorii din gară priveau terifiaţi scenele dramatice parcă desprinse din filmele de groază. Nimeni, însă, nu a avut curajul să intervină.

La locul măcelului, ajung de urgenţă mai multe echipaje de la ambulanţă. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l salveze pe poliţistul rănit de nu mai puţin de 10 lovituri de cuţit, însă nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Sorin Vezeteu a murit la datorie. Atacatorul a fost prins imediat şi încătuşat chiar de colegul său.

Nimeni nu ştie ce l-a împins pe tânărul de 23 de ani la un asemnea gest. Însă are cazier, iar la audieri ar fi declarat că a fost închis în Spania şi că urăşte poliţiştii!

Tragedia a declanşat, acum, o anchetă de proporţii. Colegii lui Sorin sunt în stare de şoc. Spun că oricine putea fi în locul lui.

Şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reacţionat imediat.

„Sunt alături de familia îndurerată şi de colegii din Poliţia Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin. Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Sorin Vezeteu lucra de 15 ani în sistem. Avea doi copii minori, unul de cinci ani şi celălalt de şapte. Şoţia sa este împietrită de durere. La fel şi toţi cei care l-au cunoscut!

Trupul neînsufleţit al poliţistulului a fost transportat la Medicină Legală pentru necropsie. Va fi înmormântat cu onoruri militare. Iar cel care l-a lovit de moarte, Ioan Beşa, a ajuns după gratii, cu ordonanţă. Este acuzat de omor calificat. (Sursa text, foto si video: Obsevator Antena 1.ro)

Te-ar putea interesa si

FOTO: SVSU Poienile de Sub Munte a primit din partea Uniunii Ucrainenilor o maşină 4×4 Duster

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Cadavru descoperit într-un şanţ pe un câmp din Rogoz (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIVITATE: ZECI DE ROMÂNI SUSȚIN CĂ AU FOST ȚEPUIȚI DE UN MARAMUREȘEAN. NOI L-AM FILMAT ACUM 7 ANI (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Pentru Ea iulie 21, 2017 at 4:23 pm

Numai în România se întâmplă asta…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.