Maramuresul IstoricTara Chioarului

ACCIDENTE: Impact în intersecția de la Hideaga. O femeie a murit la Sighetu Marmației

DN1C

Ieri la ora 15.05, la intersecţia DN 1C cu DJ 193, între localităţile Lăpuşel şi Satulung, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost transportată la spital.

Un tânăr de 25 de ani din Bucureşti, care conducea un autoturism dinspre Satulung spre Baia Mare, a virat la stânga pentru a se deplasa spre localitatea Hideaga dar nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula din sens opus şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, o femeie în vârstă de 48 de ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului condus de bucureştean, a fost rănită uşor, nefiind necesară internarea acesteia.

Niciunul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă iar la finalizarea lor vor fi propuse măsurile legale.

 SIGHETU MARMAȚIEI

La Sighetu Marmaţiei poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce un conducător auto a accidentat mortal o femeie pe strada Făget din municipiu.

Accidentul s-a produs ieri la ora 11.30, când un bărbat de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 87 de ani care, în calitate de pieton, a traversat strada fără să se asigure. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a fi propuse măsuri conform legii.

 SIGHETU MARMAȚIEI

Tot la Sighetu Marmaţiei, pe o altă stradă, conducătorul unui moped a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale după ce a căzut în urma unui derapaj. Este vorba despre un bărbat de 62 de ani din Vadu Izei care conducea un moped pe strada Crişan din municipiu.

Bărbatul nu a rămas internat şi a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Te-ar putea interesa si

13 SPECIALIȘTI SILVICI CERCETAȚI PENTRU COMITEREA MAI MULTOR FAPTE DE NATURĂ PENALĂ, ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL

Redactie

SĂLIȘTEA DE SUS / ACTUALIZARE: Curțile gospodăriilor inundate de torenți. 46 case afectate, 19 anexe gospodareşti inundate, un pod şi cinci podeţe avariate (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

IMAGINI ÎNGROZITOARE: Se întâmplă din nou: căprioară gestantă, ucisă de câini în pădurea de la Stejera

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.