Incident în această dimineață pe cursa low-cost Cluj-Napoca – Londra Lutton,  de la ora 5:55, după ce unul dintre pasageri a spus că are o „bombă în bagajul de cabină”. 

Zborul a fost oprit imediat, iar autoritățile au declanșat verificări amănunțite. Persoana în cauză este reținută în acest moment și se fac cercetări.

“Pe zborul W6 3301 de la Cluj la Londra Luton, din 26 iulie, în timpul îmbarcării, un pasager a afirmat că deține un dispozitiv exploziv. Echipajul WIZZ de serviciu a urmat procedurile standard pentru a asigura siguranța tuturor pasagerilor, a echipajului și a aeronavei și a raportat imediat problema autorităților competente.

Pasagerul a fost arestat și, după reverificarea tuturor bagajelor, a pasagerilor și a aeronavei, operațiunile obişnuite au fost reluate.

Siguranța și securitatea reprezintă pentru Wizz Air prioritatea 0. Cazul este acum de competenţa poliţiei”, se arată într-un comunicat dat publicității de compania aeriană. (Sursa: Observator Antena 1.ro)

3 COMENTARII

  1. Foarte bine ca se pot citi materialele in limbi” internationale”.DAR nu te intereseaza sa citeasca si cetatenii maramureseni de etnie maghiara,care sunt citeva mii bune.???

    • De ce va luati de toata lumea, sunt profesor universitar la sectia „limbi”si, special pentru acest comentariu am citit Constitutia Romaniei si, nu se specifica nicaieri ca ar trebui un site, mai ales unu neoficial, scris de un jurnalist, sa publice si optiunea de „translate” deoarece limba maghiara nu este o limba de circulatie, de aceea, nu consider ca a gresit. Prof. univ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.