Va informam ca, din cauza conditiilor meteorologic e nefavorabile (furtuna cu vant foarte puternic si ploaie in rafale), incepand din seara zilei de 25 iulie a.c., s-au produs avarii in instalatiile de alimentare cu energie electrica ale Societatii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord.

In judetul Cluj, in aceasta dimineata la ora 6:00, au ramas nealimentate cu energie electrica 5 localitati (Negruta, Dabaca, Paglisa, Darja, Panticeu). Se intervine cu 4 echipe pentru remedierea defectiunilor.

In judetul Maramures, aseara la ora 21:42 au ramas nealimentate cu energie electrica 25 localitati ( zonele Rozavlea, Șișești, Baba, Moisei, Firiza si Lăpușul Românesc). Cele 10 echipe de interventie care au actionat pentru remedierea defectiunilor au reusit sa restabileasca alimentarea la ora 02:14.

Astazi, la ora 6:00 s-a produs o alta avarie care a lasat nealimentate 8 localitati (Lapușul Românesc, Libotin , Dealu Mare, Drăghia, Coroieni, Văleni, Bârsana, Izvoare). Se intervine cu 5 echipe pentru realimentarea zonelor afectate.

In judetul Bistrita-Nasaud, vantul foarte puternic a rupt 3 stalpi de medie tensiune si au ramas nealimentate cu energie electrica localitatil e Valea Vinului si Valea Blaznei. Avaria a aparut la ora 6:00, iar echipele de interventie efe ctueaza in continuare manevre pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica. In judetul Salaj, aseara au ramas nealimentate 6 l ocalitati (Zolha Vaitesco,Valea Lunga, Geaca, Ciureni, Valea Hravei, Valea Ciureni lor). Alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta la ora 20:32 si restabilita la ora 22:50.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si asigur am toti utilizatorii retelei ca depunem toate eforturile pentru realimentarea cu energie electrica a tuturor consumatorilor in cel mai scurt timp.

Prapad in Maramures. Zona statiunii Izvoare devastata de furtuna. Baia Mare sub ape. O femeie ranita (Foto/Video)

FURTUNĂ ÎN MARAMUREȘ: Copaci rupți, străzi și curți inundate, drumuri blocate, stâlpi și fire de curent rupte (FOTO/VIDEO)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.