EvenimentNationalRecomandate

TRAGEDIE LA APA: O tânără de 22 ani s-a înecat sub privirile iubitului

Scene cumplite în Satu Mare. O tânără, în vârstă de doar 22 de ani, s-a înecat în apele uneia dintre cele mai frecventate balastiere din județul Satu Mare.

Este vorba de balastiera Apa, situată la câțiva kilometri de orașul maramureșean Seini, care a înghițit fără urmă trupul tinerei. Fata intrase în apă alături de prietenul său, iar în câteva minute a dispărut.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență care o caută pe tânără în aceste momente.

Sursa text: www.portalsm.ro.

Actualizare

Astăzi, 31.07. a.c. în urma unei acțiuni intense de căutare, în care au fost implicate două echipaje de căutare-salvare cu două bărci pneumatice din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și patru scafandrii din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Arad și Bihor, în jurul orei 14:45 a fost recuperat trupul neînsuflețit al tinerei. Acesta a fost adus la mal și predat echipajului S.A.J. prezent la fața locului.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎNTRE ARINIŞ ŞI CEHU SILVANIEI: Trei persoane rănite după impactul a două maşini

Vasile Dale

DEZVĂLUIRI ȘOC ÎN CAZUL CRIMEI DE LA SIGHET: Timp de două luni procurorii sigheteni nu au fost în stare să dea un număr unic la un dosar în care victima a fost bătută (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

INCIDENT FEROVIAR: Ce spune conducerea CFF Vișeu de Sus despre deraierea mocăniţei de pe Valea Vaserului şi rănirea a 14 turiști (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.