Eveniment

FLAGRANT: Doi maramureșeni prinși de polițiști la furat lemne în județul Satu Mare

Poliţiştii din Tășnad și Beltiug au desfășurat ieri, 07.08.a.c. acţiuni  pentru protejarea fondului forestier.

Având ca prioritate prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori și a transportul ilegal de material lemnos, poliţiştii au acţionat atât pe arterele de circulaţie cât și în fondul forestier din zona de responsabilitate.

Între orele 17.00-20.00, polițiștii Secției  Rurale Beltiug au acționat în fondul forestier aparținând comunei Socond, context în care au surprins în flagrant doi bărbați din Maramureș, respectiv unul de 31 de ani din Băsești și unul de 28 de ani din Odești, care, însoțiți de atelaje hipo și dotați cu motofierăstraie, au tăiat ilegal arbori din Cantonul Silvic Cuța.

Motofierăstraiele folosite la comiterea faptelor au fost ridicate în vederea confiscării urmând ca în funcție de contravaloarea  materialului lemons tăiat și predat ocolului silvic, să se facă încadrarea juridică  a faptelor și să se dispună măsuri legale față de cei care le-au comis.

Te-ar putea interesa si

TOT IN MISIUNE? TOT IN MISIUNE? POLITISTII SIGHETENI SI-AU LASAT MASINA IN MIJLOCUL INTERSECTIEI O JUMATATE DE ORA (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un moldovean a adormit la volan şi s-a lovit cu maşina de un podeţ

Redactie

ACTUALIZARE: Un jucător de la rugby întors din Africa a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.