BREAKING NEWSRecomandate

TRAGEDIE: O femeie din Ciocotiș a fost accidentată mortal în Păulean pe DN19

La data de 08.08.2017, în jurul orei  05.30, în afara localității Păulian s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit, din primele cercetări, faptul că un conducător auto de 28 de ani din localitatea Resighea, comuna Pișcolt, conducând o autoutilitară pe DN 19, a accidentat mortal o femeie de  44 de ani, din  localitatea Ciocotiș, județul Maramureș, care se deplasa neregulamentar pe carosabil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal constituit pentru ucidere din culpă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cu maşina în râpă în ziua de Paşti. Şoferul băut (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV. BĂTAIE ÎNTRE ELEVE: O fată de 17 ani din Sighetu Marmaţiei, snopită în bătaie de o colegă de liceu (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE 3)

Vasile Dale

OPERAȚIUNE ÎNCHEIATĂ CU SUCCES: Un băimărean dispărut în zona Mara, munții Gutâi, a fost găsit de salvamontiști (VIDEO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

2 mesaje

Pop Grigore august 8, 2017 at 9:37 pm

Auzi Dale, tu din SUA stii perfect tot din Romania, cam greu pt cunoscutori. Ar fi bine sa te documentezi inainte de a scrie doar tampenii/ neadevarul. Solicit acorda mai multa atentie la ceea ce scrii!

Raspunde
Vasile Dale august 9, 2017 at 12:50 pm

Este comunicatul oficial al IPJ Satu Mare. Deci unde sunt tâmpeniile sau neadăvărul? Dacă ei mint, înseamnă că eu v-am mințit.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.