BREAKING NEWSRecomandate

NENOROCIRE LA ȘINDREȘTI: S-a oprit cu mașina într-un copac. Un adolescent de 15 ani în comă (FOTO)

Un grav accident de circulație s-a produs aseară în jurul orei 22.05 pe drumul județean 184 A pe raza localității Șindrești.

Conform primelor informații un localnic în vârstă de 23 ani s-a urcat la volanul autovehicului de teren cu toate că mașina nu era înmatriculată (avea numerele expirate) și consumase băuturi alcoolice.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac. În urma impactului violent pasageru din dreapta fața, un adolescent în vârstă de 15 ani, a fost grav rănit. Acesta a fost preluat de echipajele medicale în comă de gradul III.

La fața locului polițiștii l-au testat pe șofer, etilotestul indicând 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ba mai mult, autovehiculul nu era înmatriculat, numerele de înmatriculare fiind expirate. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală gravă din culpă, conducere sub influena băuturilor alcoolice, punerea în circulația a unui vehicul neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false.

Știre în actulizare

Te-ar putea interesa si

VIDEO: BĂTAIE DE JOC – Vehiculele firmelor care construiesc case în zona rezidențială de lângă Castel Transilvania ”nenorocesc” DN18B, dar și pavajul din curtea hotelului

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: A luat foc o gheretă de pază la Cavnic (FOTO)

Vasile Dale

ODEȘTI – Tânăr reținut și depus în arest după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.