BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: DEVASTATOR – Trei masini distruse, doi oameni raniti la iesirea din Baia Mare (Galerie foto)

Un grav accident de circulatie a avut loc la intersectia DN18B cu soseaua de centura a municipiului Baia Mare, in imediata apropiere a Castel Transilvania.

In eveniment au fost implicatrle trei autoturisme. Doua persoane au fost ranite.

Din primele informatii se pare ca soferul unei Dacia Logan nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Audi care circula pe drum prioritar. In urma impactului acesta a fost proiectat intr o alta masina.

Doua persoane au fost ranite. Intervin echipajele SMURD, Ambulanta, Pompieri si Politie. Victimele au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Un bărbat de 72 de ani din Târgu Lăpuş, care conducea un autoturism pe strada Dumbravei din municipiul Baia Mare, a pătruns în intersecţia cu strada Mihai Eminescu fără a respecta semnificaţia indicatorului oprire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o băimăreancă de 43 de ani. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat pe sensul opus, unde a lovit un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Baia Sprie.

Şoferul din Baia Sprie, băimăreanca şi un pasager au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, şoferul din Baia Sprie nu a putut fi testat cu aparatul etilotest iar ceilalţi doi şoferi nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Pe strada Mihai Eminescu traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 40 de minute.

Te-ar putea interesa si

BORȘA: Puștan beat implicat într-un accident. Șoferul nevinovat i-a distrus mopedul

Vasile Dale

(FOTO) / ACTUALIZARE – INTERZIS, DAR NU ȘI PENTRU EI: Candidații PNL la Parlamentul României în restaurant la Vișeu de Sus. Unul ar fi fost depistat pozitiv și ar trebui să fie în izolare!

Redactie

SNOPIT IN BATAIE: UN PAZNIC DE VANATOARE A FOST LOVIT IN CAP DE UN CIOBAN LA TARGU LAPUS (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.