Ieri, în jurul orei 16.30, prin 112, a fost semnalată producerea unui eveniment rutier în Sighetu Marmaţiei, lângă Liceul Ferdinand.

În accidentul de la Sighetu Marmaţiei, o şoferiţă nu ar fi acordat prioritate în intersecţia străzilor 22 Decembrie şi Iuliu Maniu. În accident a fost implicat şi un autobuz.

Acesta circula pe ruta Bocicoiu Mare – Sighetu Marmației, iar în momentul impactului în mijlocul de transport în comun se aflau doar şoferul, câţiva călători şi taxatoare.

Din fericire, aceştia nu au fost răniţi. Însă, autoturismul care nu a acordat prioritate a fost grav avariat. O pasageră a necesitat îngrijiri medicale. Ea a fost transportată mai întâi la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean Baia Mare.

La faţa locului a sosit şi tatăl şoferiţei care, văzând urmările evenimentului rutier, i s-a făcut rău. Şi lui i s-au acordat îngrijiri medicale. Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au demarat cercetări, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

Trebuie să mai spunem că în intersecţia respectivă s-au mai produs în trecut şi alte accidente de circulaţie, motiv pentru care au existat voci care au solicitat amenajarea unui sens giratoriu. (Sursa text și foto: www.sighet247.ro.)

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Un accident s-a produs la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu 22 Decembrie 1989, din municipiul Sighetu Marmaţiei. Conducătoarea unui autoturism, o tânără de 21 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă maşină aflată în circulaţie în aceeaşi intersecţie, la volanul căreia se afla un cetăţean ucrainean în vârstă de 37 de ani.

Două persoane, pasagere în autoturismul condus de tânăra din Sighetu Marmaţiei, au suferit leziuni şi au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Una dintre ele, o femeie de 70 de ani, a rămas internată. Niciunul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.