Eveniment

ÎN ANCHETĂ: ACCIDENTE RUTIERE PRODUSE ÎN LĂPUȘEL, BAIA MARE ȘI BORȘA (FOTO/VIDEO)

Viteza excesivă, traversarea prin loc nepermis şi depăşirea neregulamentară au dus ieri, 20 august, la producerea unor accidente rutiere pe raza judeţului.

 LĂPUȘEL

Ieri dimineaţă, la ora 05.20, poliţiştii rutieri s-au deplasat pe raza localităţii Lăpuşel, unde a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Un tânăr de 29 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe D.N.1C pe direcţia Satulung – Baia Mare, a pătruns cu viteză într-o curbă din localitatea Lăpuşel, nu a mai reuşit să redreseze autoturismul şi a intrat astfel în coliziune cu un stâlp din beton de pe trotuar. În urma impactului, tânărul de la volan a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu a necesitat internarea. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului.



BORȘA

La ora 13.18, poliţiştii din Borşa au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe strada Alexandru Ioan Cuza din oraş. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un băimărean de 34 de ani, care se deplasa cu o motocicletă, a surprins şi accidentat o femeie de 83 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Niciunul dintre participanţii la trafic nu se aflau sub influenţa alcoolului.

BAIA MARE

Un alt accident s-a produs aseară, în jurul orei 22.30, pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare. Un tânăr de 27 de ani, din Jibou, care se afla la volanul unui autoturism, a efectuat o depăşire încălcând marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un băimărean de 30 de ani. În urma impactului, şoferul din Jibou, doi pasageri din maşina condusă de acesta şi o pasageră din maşina acroşată au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

credit foto – Bogdan Chereji, Andrei Fătul.

ACTUALIZARE – IMPACT VIOLENT LA INTERSECȚIA BD DECEBAL CU STRADA DRAGOȘ VODĂ (GALERIE FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE IN PUSCARIE: UN TANAR DIN BAIA MARE A MURIT SUBIT. FAMILIA ISI PUNE INTREBARI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO ACCIDENT: Un motociclist a derapat într-o curbă în pasul Gutâi

Vasile Dale

Trei motive să îți petreci concediul de vară la Ștrandul Termal Tășnad

Vasile Dale

1 mesaj

Cipri august 21, 2017 at 10:05 pm

Primul accident, cel cu Passatul, s-a produs in Recea de fapt, nu in Lapusel.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult