Tara Codrului

POLIȚIA RUTIERA: AMENZI DE 60.000 DE LEI APLICATE DE POLIȚIȘTI ÎN WEEKEND

Nerespectarea normelor rutiere poate duce la producerea unor evenimente rutiere nedorite. Pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice poliţiştii maramureşeni au continuat şi în acest week-end acţiunile pe şoselele de pe raza de competenţă.

Astfel, în perioada 18 – 20 august au fost organizate acţiuni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, a neacordării priorităţii de trecere şi pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatele radar din dotare au fost amplasate în special  pe tronsoanele de drum cu risc major în producerea accidentelor rutiere pe fondul vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Ca urmare a acţiunilor întreprinse poliţiştii au aplicat 167 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 60.000 lei. Ca măsură complementară, au fost ridicate în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce nouă permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii rutieri au întocmit nouă dosare penale pe numele unor conducători auto care au săvârşit infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: patru dosare penale pentru conducere fără permis şi cinci dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Te-ar putea interesa si

FOTO / TRAGEDIE LA ARDUSAT: O persoană a murit, iar alta a fost rănită. Ciprian împlinise 40 de ani în prima zi a anului – ACTUALIZARE

Redactie

FĂRĂ NICIUN ACCIDENT: Prezenţa poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa pe drumurile publice i-a determinat pe şoferi să conducă mai precaut

Vasile Dale

NUNTA CA-N POVESTI IN MARAMURES: PRIMARUL ULMENIULUI SE-NSOARA! 3.000 DE INVITATI IN SAPTE SALI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult