National

LIVE PE FACEBOOK DIN PUSCARIA GHERLA: „E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigarele”

Un bărbat care susţine că se află în penitenciarul Gherla este noua vedetă de pe Facebook: a transmis live din celulă şi a povestit cât de uşor e să încalci regulile după gratii.

„E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigărele. Ce să faci. Ne descurcăm şi noi cum putem mânca-v-aş …. voastră. Nu e ca afară, dar e binişor. Nu mi-e greu, mi-e bine”, spune puscariasul.

Imaginile sunt filmate în Peniteciarul Gherla, susţine bărbatul din imagine. Deţinutul dezvăluie că este închis pentru 12 ani, din care a ispăşit doi. Se laudă că are voie cu telefon mobil şi internet, dar şi cu faptul că se bucură de o companie selectă în celulă.

„Dati-mi cerere pe Facebook, eu mai intru seara aşa. Mai vorbim pe Facebook, mai fac un live, mai alea. Are voie şmecherii să facă. E, am dat o …. L-am şmanglit prin niste combinaţii telefonul. Suntem şi noi oameni de la Iaşi. Ne cunoaşte şi pe noi Cordunenii. Andreian „Beleaua” Corduneanu e lângă mine aici, e prietenu’ meu bun”, mai spune individul.

Bărbatul se mai laudă şi cu faptul că pe contul lui de socializare are poze din închisoare şi îi îndeamnă pe toţi să îi dea cerere de prietenie pentru a se convinge de veridicitatea spuselor sale. (Sursa: Dejeanul.ro)

Te-ar putea interesa si

FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

DOLIU: Un ofiţer al Poliţiei de Frontieră, răpus de COVID la doar 43 de ani

Redactie

DUBLĂ CRIMĂ în AUSTRIA: O mamă din Maramureș și fiul ei de 5 ani omorâți intenționat cu mașina când ieșeau din parc. Șoferița a vrut să se răzbune. Amândouă au iubit același bărbat – un austriac

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.