BREAKING NEWSRecomandate

POLITIA RUTIERA: ACCIDENTE RUTIERE PRODUSE IN ROZAVLEA, MOISEI, SUCIU DE SUS SI SALSIG.

Respectarea normelor rutiere nu este o opţiune! GRABA ŞOFERILOR, ALCOOLUL, NEACORDAREA DE PRIORITATE POATE FACE VICTIME! Ieri, poliţiştii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea mai multor accidente de circulaţie, toate produse pe fondul nerespectării normelor rutiere.

ROZAVLEA

Sigheteancă accidentată pe raza comunei Rozavlea: ieri, 28 august, în jurul orei 02.30, poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.J. 186, în comuna Rozavlea, s-a produs un accident de circulaţie. Un tânăr de 22 de ani, din Botiza, care se deplasa cu un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o sigheteancă de 31 de ani.

În urma impactului, conducătoarea auto din maşina acroşată a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Verificările poliţiştilor au relevat că valabilitatea numerelor de înmatriculare ale autoturismului condus de tânărul din Botiza era expirată.

SUCIU DE SUS

Biciclist accidentat la Suciu de Sus: un alt accident de circulaţie s-a produs pe raza localităţii Suciu de Sus. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, care conducea un autoturism, a surprins şi accidentat un biciclist care a pătruns de pe o stradă lăturalnică pe D.J.171, fără să se asigure.

În urma impactului, biciclistul în vârstă de 85 de ani, a fost proiectat pe un alt autoturism, aflat în depăşirea celui care l-a accidentat. Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

MOISEI

Conducător auto accidentat la Moisei: şi poliţiştii din Vişeu de Sus au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs azi – noapte, în jurul orei 23.50 pe D.N. 18, pe raza comunei Moisei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un borşean de 19 ani, care se deplasa cu autoturismul, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în lucru cu denivelări, a virat la stânga pentru a evita un obstacol şi astfel a derapat. Apoi, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Vişeu. În urma impactului conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul din Borşa unde a rămas internat.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că tânărul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

SALSIG

Accident produs pe fondul consumului de alcool: un alt accident rutier, din fericire soldat doar cu pagube materiale, s-a produs aseară pe raza localităţii Sălsig.

În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constat că autoturismul condus de o tânără de 30 de ani din localitate, a fost acroşat în partea din spate în momentul în care aceasta a redus viteza şi a semnalizat intenţia de a schimba direcţia de mers pentru a intra în curtea locuinţei.

Conducătorul autoturismului care a produs coliziunea, un tânăr de 18 ani, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale iar la finalizarea acestora vor dispune măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

AJUNGEM CA ÎN SECTORUL LUI CLOTILDE? În weekend în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare ghenele mustesc de gunoi și dau pe-afară

Vasile Dale

INFORMARE METEO: Cod galben de vreme rea pentru Maramureş în următoarele ore

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ / VIDEO EXCLUSIV: Autobuz cu călători în şanţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.