BREAKING NEWSRecomandate

POTOP DE ACCIDENTE: PERSOANA INCARCERATA IN BAIA MARE. S-A RASTURNAT CU DUBA LA ILBA (GALERIE FOTO)

Un accident de circulație deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu câteva minute în municipiul Baia Mare. În accident au fost implicate două autoturisme marca Volkswagen Golf și Audi înmatriculat în străinătate.

Accidentul s-a petrecut astăzi dimineață (1 septembrie) la intersecția dintre străzile Victoriei și Dimitrie Cantemir din Baia Mare.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost unul puternic. Mașina marca Volkswagen s-a oprit pe trotuar, lângă un stâlp. Din fericire, nici un pieton nu a fost rănit. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului marca Volkswagen a rămas încarcerat între fiare, acesta fiind rănit în urma impactului.

Mai multe echipaje de salvare, Poliție și descarcerare s-au îndreptat imediat spre locul accidentului. Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs incidentul și cine se face vinovat de acesta. (Sursa text – actualMM.ro)

ILBA

Un alt accident rutier s-a produs pe drumul national 1 Baia Mare – Satu Mare. Conform unor surse se pare ca soferul unei dubite a evitat in ultimul moment impactul cu un alt autoturism care franase brusc in incercarea de a evita impactul cu niste busteni cazuti pe partea carosabila.

Soferul autoutilitarei a pierdut controlul si s-a rasturnat in santul din stanga directiei de mers. Din fericire acesta a scapat cu cateva leziuni minore.

Credit foto: Tomai Paul, Ionut Puscas, Dorin Laurean

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Percheziţii la casa şefului Poliţiei Carei. Vizat ar fi fiul acestuia angajat la mascaţi. Grupare care se ocupa cu traficul de migranți și cu cel de droguri (actualizare)

Redactie

EPISCOPIA ÎŞI STERGE URMELE: Biserica îi face ”slabi” pe jurnaliști și se roagă ca ”Dumnezeu să ne ierte pentru că nu putem vedea binele”

Redactie

FOTO: Femeie lovită pe bd. Traian în timp ce traversa neregulamentar (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.