Cătălin Dan Bindea, tânărul din Baia Mare care acum două luni a urmărit și amenințat în trafic o șoferiță, a fost implicat într-un nou eveniment rutier. De această dată, tânărul a fost implicat într-un accident grav, produs pe strada Primăverii din Cluj-Napoca.

În timp ce conducea autoturismul cu viteză, spun martorii, Bindea a surprins și accidentat un bătrân care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii Primăverii. Bindea circula pe sensul de urcare a străzii Primăverii, lângă podul Calvaria şi nu i-a acordat prioritate de trecere bărbatului care se afla în traversarea regulamentară a străzii.

Bătrânul accidentat a fost proiectat la aproximativ 15 metri de locul impactului, arată cercetările de la fața locului.

„Conform primelor informații, în jurul orei 13:45, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Cluj-Napoca, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii Primăverii, pe o trecere de pietoni, a fost surprins și accidentat de către un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Baia Mare. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cauzele exacte care au stat la baza producerii accidentului”, precizează subinspectorul Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Potrivit medicilor, starea bărbatului este gravă.

„Pacientul în vârstă de 70 de ani a fost adus în UPU de către un echipaj SMURD. La o primă evaluare, acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral, o fractură de membru superior și multiple contuzii. Viața pacientului nu este pusă în pericol deocamdată. În acest moment pacientul este supus unor investigații de specialitate. Cel mai probabil va fi transferat la Clinica de Ortopedie”, precizează medicii din UPU Cluj-Napoca.

În urmă cu aproximativ două luni, același tânăr Cătălin Dan Bindea a urmărit în trafic o șoferiță, a blocat-o la un semafor de pe strada Corneliu Coposu și a amenințat-o cu o bâtă. Clujeanca a depus plângere atunci pentru amenințare și tânărul este cercetat penal, dar a rămas cu permisul de conducere în buzunar. Acum, lui Bindea i se mai adaugă o acuzație, după ce l-a accidentat pe bătrân, aceea de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Observator Antena1.ro. Ziarulclujean.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.