BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Arestat preventiv: Borseanul care si-a injunghiat nevasta si soacra a fost arestat preventiv

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 41/DL din data de 20.09.2017, pronunţată în dosarul nr. 3095/100/2017 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20 septembrie 2017, până la data de 19 octombrie 2017, inclusiv, a inculpatului T.R., în vârstă de 42 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în localitatea Borşa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal şi tentativă la omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 10 septembrie 2017, i-a aplicat lovituri cu cuţitul persoanei vătămate T. D., cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, în acelaşi context, i-a aplicat lovituri cu cuţitul şi persoanei vătămate D. I., cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale, punându-i în pericol viaţa.

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul fiind înaintat Curţii de Apel Cluj, în vederea soluţionării.

HORROR LA MOISEI: UN BARBAT SI-A INJUNGHIAT SOTIA SI SOACRA. AGRESORUL A FOST PRINS (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Șoselele Maramureșului acoperite din nou de nămeți. Impact violent la Satulung pe DN1C

Redactie

ACCIDENT RUTIER ÎN BISTRIŢA-NĂSĂUD: Doi maramureşeni au plonjat cu maşina în râu (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: 5 răniţi după ce un microbuz a căzut de pe un pod într-un canal colector la Gârdani (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult