BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

Ploua in Spitalul Tg Lapus si cui ii pasa? Cum e posibil ca un acoperis nou sa fie luat de vant? (Foto/video)

Furtuna de duminica seara a facut prapad in intreg judetul Maramures. Va prezentam atunci inclusiv faptul ca la Tg Lapus, acoperisul Spitalului a fost luat de vant si aruncat pana in drumul national. 

De atunci au trecut cateva zile bune si nimeni se pare ca nu a miscat un deget. Probabil cei care raspund au facut doar evaluari si au cerut bani pentru reparatii.

Ce frapeaza insa este faptul ca Spitalul din Tg Lapus este reabilitat recent. Si implicit acoperisul era nou. Cum e posibil ca acesta sa fie luat de vant? Buna intrebare pentru cei care au executat si mai ales pentru cei care au receptionst lucrarea.

Totusi ceva s-a facut: s-a pus o folie de naylon pentru ca ploaia sa nu ajunga in interiorul cladirii.

Apa de ploaie insa. Ieri noapte dau si asta seara a ploua cu galeata la Tg Lapus. Ploaia a patruns prin folia respectiva pana la etajul 1 al spitalului. Credeti ca i-a pasat cuiva? Nici vorba. Din informatiile noastre se pare ca pe la ga acoperisul distrus au fost afectate de ultimele ploi mai multe apartamente din mansarda spitalului, sectia de ginecologie dar si sectia UAMS care se ocupa de azilul de batrani. Si acolo ploua si nimeni nu face nimic.

Sursele noastre sustin ca din 16 septembrie cand a fost prima furtuna si pana astazi nu au vazut mai mult de doi-trei muncitori prin zona. Si acestia se primbau de colo-colo ca sa treaca ziua.

Imaginile video primite de la Tg Lapus sunt elecvente si nu prea au nevoie de comentarii.

Referitor la aceasta situatie asteptam puncte de vedere de la Mitru Lese, primarul orasului Tg Lapus, dr Dan Cupsa, managerul unitatii medicale, dar si de Directia de Sanatate Publica Maramures si Prefectura Maramures.

Vom reveni si cu alte imagini video la fel de elocvente

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Un reţinut pentru 24 de ore după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi un condamnat pentru infracţiuni rutiere

Redactie

Incendiu la Ulmeni pe șantierul unde se construiește podul peste Someș. Accident sau complot? (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Arme, maşini, bani şi maramureşeni săltaţi de mascaţi. Percheziţii în Maramureş

Redactie

2 mesaje

Maria septembrie 23, 2017 at 9:50 am

Ținând cont că patronul firmei care sa ocupat de spital a decedat curând, nu mă mir de așa ceva. E păcat doar că unele persoane nu știu decât să critice. Ai vorbit tu personal cu domnul Dr Dan Cupșa? L-ai întrebat pe el cum stă situația? Nu cred..
Prima dată înainte de a posta o știre, vorbește și cu cei pe care le folosești numele!

Raspunde
Un om de rând septembrie 24, 2017 at 5:08 pm

Nu mai comenta dacă nu ști despre ce este vorba, te bagi în seamă pe nimic. Nu ești în primul rând pe subiect Maria – este grea limba română. Acoperișul Spitalului a fost luat ca un chibrit de vânt pt că nu avea nici o susținere și era făcut de mântuială (grinzi astupate cu ciment fără a fi ancorate și corni de lemn prinși cu cuie de 10 și 12, mai rău de atât nu se putea). Deci banii care trebuiau alocați unei lucrări de calitate ca să nu se întâmple așa ceva …..au fost împărțiți între băieții deștepți. Pe cine interesează degradarea atât exterioară cât și interioară care se face în această perioadă până la finalizare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.