BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE: TRAGEDIE LA PISCINA – UN BARBAT A FACUT INFARCT INTR-UN BAZIN DE LA CENTRUL SPA SENECA DIN BAIA MARE SI A MURIT (FOTO/VIDEO SOCANT)

Caz cutremurator intr-un Centru SPA din municipiul Baia Mare. Un barbat a fost scos dintr-un bazin fara suflare. Medicii incearca din rasputeri sa il resusciteze, insa sansele sa traiasca sunt extrem de mici.

Echipajul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a fost solicitat la Centrul SPA Seneca din Baia Mare, dupa ce un barbat in varsta de 44 ani a fost scos din bazin fara suflare.

Un alt barbat l-a vazut cu fata in apa si a sarit in bazin. A incercat sa il ajute insa omul era inert. Imediat a inceput sa ii faca manevre de resuscitare si a chemat ambulanta.

La aceasta ora medicii inca il resusciteaza.

ACTUALIZARE 1

Conform informatiilor primite se pare ca barbatul ar fi suferit infarct in piscina. Toate eforturile depuse de medici s-au dovedit a fi in zadar, acestia fiind nevoiti sa declare decesul.

ACTUALIZARE 2

„La examinarea exterioara a cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare in vederea stabilirii cauzei decesului. Se continua cercetarile pentru stabilirea circumstantelor in care a survenit decesul barbatului de 44 ani” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Foto, video – cititor @vasiledale.ro.

Te-ar putea interesa si

MOGOŞEŞTI: Un băimărean băut la volan s-a trezit cu maşina în şant

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pieton lovit pe trecere la Seini de o dubiță (actualizare)

Redactie

”Este un moment extrem de greu!” Mesajul familiei Anei, femeia ucisă de o haită de câini. Ea va fi înmormântată în Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.