BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PREMIERA: OPT COPII SI TREI ADULTI INTOXICATI CU CIUPERCI IN STARE GRAVA LA SPITALUL BAIA MARE (ACTUALIZARE FOTO/VIDEO)

Mai multe echipaje al Ambulantei si SMURD sunt la aceasta ora in drum spre Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Medicii i-au salvat de la moarte pe opt copii si trei adulti.

Se pare ca aceastia s-au intoxicat cu ciuperci.

Echipajele medicale aduc pacienti din zona municipiului Sighetu Marmatiei. Se pare ca starea lor de sanatate este grava.



ACTUALIZARE 1

Un barbat din Somcuta Mare a fost adus cu ambulanta dupa ce a consumat ciuperci. El a ajuns cu Ambulanta la UPU in jurul orei 22.00.

ACTUALIZARE 2

Un alt barbat de aceasta data din Baia Mare, in varsta de 83 de ani, a ajuns in stare grava tot intoxicat cu ciuperci. El a fost predat de echipajul Ambulantei medicilor de la UPU-SMURD.

ACTUALIZARE 3

Opt copii din Rona de Sus au fost aduşi în stare gravă la spital, după ce mama lor le-a dat să mănânce ciuperci culese din pădure. Femeia s-a simţit rău şi ea şi a ajuns la Urgenţe. Medicii au reuşit să-i stabilizeze, dar întreaga familie a rămas internată.

Întreaga familie, precum şi ceilalţi doi bărbaţi sunt acum în afara oricărui pericol. Vor mai rămâne totuşi internaţi, sub atenta supraveghere a medicilor.

 

Te-ar putea interesa si

Accident feroviar: Trenul Baia Mare – Debrecen a lovit un trailer

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Un pieton lovit de maşină pe trecerea de pietoni în Baia Mare. Şoferiţa care se afla la volan s-a ales cu dosar penal (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Sighet. Bărbat căzut pe carosabil iar maşină a trecut peste el. A murit la Spital (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult