BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SCANDAL LA BORSA: UN POLITIST IMBRACAT IN UNIFORMA SI-A BATUT NEVASTA PANA A BAGAT-O IN SPITAL

Un nou scandal zguduie BORSA. N-a ţinut cont de nimic! Un poliţist din Moisei şi-a bătut nevasta chiar la ea la serviciu până când a băgat-o în spital.

Poliţiştii sunt cei care ar trebui să apere Legea şi uniforma pe care o poartă să impună o anumită conduită, dar nu mai ţin cont de nimic.

Un poliţist din Moisei şi-a snopit nevasta în bătaie chiar la ea la serviciu. Bărbatul, foarte nervos, nu a mai ţinut cont nici de uniforma pe care o poartă şi nici de faptul că se afla la locul de muncă al soţiei din Borsa.

I-a aplicat acesteia o corecţie „ca la carte” până când a băgat-o în spital. Femeia a depus plângere la poliţie în această dimineaţă.

UPDATE: Martorii spun că mariajul celor doi durează de aproximativ 7 ani şi a fost mereu „condimentat” cu scandaluri, femeia fiind de o gelozie feroce. „Îl urmăreşte, îl bănuieşte de tot felul, e foarte geloasă”, spun martorii. Femeia s-a prezentat la Compartimentul Primire Urgenţe a Spitalului de Recuperare Borşa cu un traumatism minor de torace şi sânul stâng dar investigaţiile paraclinice nu au evidenţiat o traumă majoră. A fost consultată şi externată cu prescripţie medicală.

Actualizare – IPJ Maramures

Politistii din Borsa au inregistrat plangerea femeii, pe care au inaintat-o Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus pentru a fi desfasurate cercetari iar la nivelul IPJMM s-a dispus cercetarea prealabila a politistului.

Sursa: text – JurnalMM.ro.

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

LECŢIE PREVENTIVĂ: Poliţiştii rutieri, în dialog cu elevii de la Liceul Tehnologic Marmaţia

Vasile Dale

GEST FRUMOS: Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare a sărit în ajutorul unei șoferițe (VIDEO)

Vasile Dale

INCREDIBIL: IN TIMP CE POLITIA IL CAUTA DE PESTE O SAPTAMANA SUSPECTUL PRINCIPAL STA LIVE PE FACEBOOK (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.