EvenimentRecomandateTara Chioarului

ACTUALIZARE ACCIDENT: A INCALCAT MARCAJUL CONTINUU IAR UN ALT AUTOTURISM A LOVIT-O SI S-A DAT PESTE CAP LA SOMCUTA MARE (GALERIE FOTO)

Un accident spectaculos de circulatie s-a produs in urma cu putin pe drum national 1 C Baia Mare – Dej, pe raza orasului Somcuta Mare.

Din primele informatii se pare ca o soferita a intentionat sa intre intr-o curte. In accident a mai fost implicat un alt sofer care circula dinspre Dej spre Baia Mare si care era la volanul unui autovehicul inmatriculat in judetul Satu Mare.

Impactul nu a mai putut fi evitat. In urma acestuia masina inmatriculata in Satu Mare s-a rasturnat pe partea carosabila. Din fericire nimeni nu a fost ranit, doar masinile au fost avariate.

Traficul rutier se desfasoara pe un singur sens in acest moment.

ACTUALIZARE 

Conform informatiilor oficiale accidentul s-a produs dupa ce o conducatoare auto a incalcat marcajul continuu pentru a intra intr-o curte, moment in care soferul autovehiculului inmatriculat in judetul Satu Mare nu a mai putut evita impactul. In acest caz se pare ca este vorba despre o culpa comuna.

Te-ar putea interesa si

UN ALBANEZ DIN MARAMUREŞ: Al treilea autor al spargerii bancomatului din Arad a fost prins de polițiști

Vasile Dale

ŞCOALA GIMNAZIALĂ „LUCIAN BLAGA” DIN BAIA MARE ÎN SCENARIUL ROŞU / ACTUALIZARE: Două cadre didactice şi trei elevi confirmaţi pozitiv

Redactie

VIDEO: Drepturile și obligațiile cetățenilor atunci când interacționează cu angajați ai MAI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.