BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE ACCIDENT: O FETITA A FOST LOVITA PE TRECEREA PENTRU PIETONI DE O MASINA A ANAF-ului (GALERIE FOTO)

Un accident de circulatie a avut loc astazi dimineata pe bd Decebal, in zona Meda.

Din primele informatii se pare ca un pieton angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator, a fost surprins si accidentat de un sofer care conducea un autoturism a ANAF-ului.

Victima a fost preluata de un echipaj SMURD si a fost dusa la Spital.

Politia a deschis o ancheta.

ACTUALIZARE 1

Un cititor al site-ului ActualMM.ro se afla lângă trecerea de pietoni pe care s-a produs accidentul rutier. Potrivit acestuia, victima ar fi o fetiță. Cititorul ne-a povestit că șoferul autoturismului aparținând ANAF-ului nu a acordat prioritate de trecere fetiței care era deja angajată în traversarea străzii. Mai mult, se pare că, deși mai mulți participanți la trafic au oprit la trecere cu câteva secunde înainte de momentul producerii accidentului pentru a-i acorda prioritate de trecere victimei, șoferul autoturismului implicat în accident nu a frânat.

Potrivit cititorului nostru, din cauza impactului puternic cu care a fost lovită de mașină, fetița a fost aruncată câțiva metri pe carosabil.

La momentul producerii accidentului, șoferul mașinii ANAF-ului, un bărbat în vârstă (potrivit martorilor) avea și un pasager în autoturism: o femeie care a plecat imediat de la fața locului.

Fetița a fost preluată de echipajele de prim ajutor și transportată la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut accidentul rutier.

În dimineaţa zilei de miercuri, la ora 08.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi că pe bulevardul Decebal din Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie. Verificările efectuate au relevat că un bărbat în vârstă de 62 de ani din Mireşu Mare, care conducea un autoturism, a surprins şi accidentat o tânără în vârstă de 17 ani, care era angajată regulamentar în traversarea buevardului pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Reduceţi viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni!: Ieri dimineaţă, la ora 08.00, pe bulevardul Decebal din Baia Mare, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei tinere de 17 ani. Poliţiştii au constatat că aceasta a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, în timp ce traversa bulevardul pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. Şoferul, în vârstă de 62 ani, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Credit foto: Sursă foto: Kostyal Tibu, facebook.com

 

Te-ar putea interesa si

VIDEO / DN18: Blocaj în Pasul Gutâi din cauza unu TIR neechipat

Redactie

INCENDIU LA VIŞEU DE MIJLOC: Două maşini, anexe şi acoperişul unei case s-au făcut scrum (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Declarație: Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean și PNL Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.