BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT: DOUA FETE LOVITE DE UN AUTOBUZ PE O TRECERE PENTRU PIETONI DIN BAIA MARE (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE 2)

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu câteva zeci de minute în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare. Două tinere, arată martori ai incidentului, au fost spulberate de un mijloc de transport în comun pe strada Grănicerilor, aproape de Poligon.

Unii dintre martori spun că este vorba despre doua surori. Mai mult, un alt martor susține că cele două ar fi fost lovite chiar când se aflau pe trecerea de pietoni.

În acest moment nu se cunosc informații privind starea victimelor, însă pe rețelele de socializare se vehiculează faptul că una dintre victime ar fi decedat.

ACTUALIZARE 1

Se pare că cele două persoane au fost lovite de către troleibuz chiar pe trecerea de pietoni. Zeci de cetățeni care locuiesc în zonă s-au adunat la locul accidentului.

La fața locului au intervenit trei mașini de poliție, si patru echipaje SMURD, victimele fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Conform informatiilor oficiale furnizate de manegerul unitatii spitalicesti, Sorina Pintea, fata de 4 ani este in stare mai grava cu traumatism cranian si alte contuzii, iar fata de 14 ani este in afara oricarui pericol.

ACTUALIZARE 2

Conform primelor informatii se pare ca fetele traversau strada pe o bicicleta. Fata de 4 ani era pe bicicleta iar cea mare o impingea. Soferul in varsta de 36 ani era la volanul unui autobuz Urbis, care circula pe ruta nr 4 si avea calatori. Politistii l-au testat pe conducatorul auto, rezultatul inregistrat fiind zero.

Pentru a preveni orice incident neplacut, la fata locului au fost si echipaje ale Jandarmeriei Maramures.

ACTUALIZARE 3 – IPJ Maramures

Aseară, la ora 18.50, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Grănicerilor de pe raza municipiului Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie. Verificările efectuate au relevat că o fetiţă de 4 ani şi o adolescentă de 14 ani, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător au fost surprinse şi accidentate de un autobuz. Fetiţa de 4 ani se deplasa pe bicicletă fiind împinsă de cea mai mare. Cele două victime au fost transportate la spital, unde au rămas internate sub supraveghere medicală.

Şoferul autobuzului, un bărbat de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa text si foto: ActualMM.ro.

Te-ar putea interesa si

CHELINŢA: Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane

Vasile Dale

LĂPUŞ: Tinerii din Maramureş îşi caută marea iubire aşa cum o făceau bunicii lor. Decizia finală stă în alegerea unui fir de lână

Redactie

VisitMaramureș: S-a introdus biletul unic pentru vizitarea muzeelor – 15 lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.