BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT: UN ORADEAN S-A IZBIT CU MASINA DE O AUTOUTILITARA CONDUSA DE UN BARBAT DIN RECEA (FOTO)

Luni, 16 octombrie a.c., la ora 06.00, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19, în afara localității bihorene Valea lui Mihai, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 39 de ani, din comuna Recea, județul Maramureș.

În urma accidentului rutier, orădeanul de 53 de ani, care conducea autoturismul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Foto – facebook.com

BAIA MARE: Consumul de alcool este incompatibil cu conducerea de autovehicule

Pe lângă faptul că este interzis de lege, consumul de alcool constituie un important factor de risc pentru şofer, pasageri şi ceilalţi participanţi la trafic.

Sâmbătă seara, la ora 18.50, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Victor Babeş din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie. Două autoturisme au intrat în coliziune după ce un băimărean de 40 de ani s-a angajat în depăşirea autoturismului care se deplasa în faţa sa, al cărei conducătoare auto a efectuat viraj la stânga cu intenţia de a intra în parcarea unui imobil. În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate iar conducătoarea autoturismului acroşat, o femeie de 32 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că băimăreanul, care s-a angajat neregulamentar în depăşire, se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Alţi trei conducători auto care au consumat alcool înainte de a se deplasa cu autoturismele pe drumurile publice şi un tânăr care se afla sub influenţa substanţelor psihoactive s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţiştii rutieri prezenţi la datorie în acest week-end.

Te-ar putea interesa si

DOUĂ INCENDII ÎN BAIA MARE: Au luat foc deşeuri de mase plastice pe str. Petofi, maşină în flăcări pe str. Păltinişului

Redactie

BORȘA – VIȘEU: Prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare parfumuri contrafăcute

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Impact între trenul personal Baia Mare – Jibou şi un buldoexcavator. Şoferul utilajului amendat de poliţişti (Galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.