Eveniment

ATENTIE SOFERI: PENTRU A MIA OARA SE REPARA PODUL DE PESTE RAUL LAPUS DINTRE RECEA SI LAPUSEL

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând din data de 17 octombrie 2017, timp de aproximativ o săptămână, se vor executa lucrări de reparaţii pe DN1C, la kilometrul 143+858 de metri, la Podul de peste râul Lăpuş, pe sensul de mers Dej – Baia Mare.

Podul este situat la iesirea din localitatile Lapusel si Recea, judeţul Maramureş. Traficul se va desfăşura pe un singur fir, alternativ, semaforizat.

Va reamintim ca drumul national 1 C Baia Mare – Dej a fost reabilitat in totalitate de firma FCC de doar cativa ani. Din pacate lucrarile de proasta calitate efectuate au dus la distrugerea partii carosabile in multe zone ale drumului. Se pare ca incepand din primavara anului viitor acest drum va intra iarasi in reabilitare totala.

Te-ar putea interesa si

VIEŢI PUSE ÎN PERICOL: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice: alcool la volan, conducere fără permis, neatenţie, viteză

Vasile Dale

Galerie foto: Tragedie pe DN17 – Mașina condusă de un băimărean, spulberată de un camion. Bărbatul a murit pe loc

Vasile Dale

PIROMANUL DIN NISTRU a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. A incendiat 13 garaje iar un pompier a fost rănit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.