Eveniment

ACCIDENTE: UN TANAR A FOST ACROSAT DE UN MOPEDIST, IAR UN COPIL NESUPRAVEGHEAT A FOST LOVIT DE O MASINA

PIETON ACROSAT DE UN MOPEDIST PE STRADA VICTORIEI

Ieri, 19 octombrie, la ora 18.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs pe strada Victoriei din municipiu. Din verificările efectuate s-a constatat că un băimărean de 76 de ani, care se deplasa cu un moped, a acroşat uşor un pieton de 22 de ani, aflat pe partea carosabilă. Apoi, mopedistul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a căzut pe carosabil.

Din cauza leziunilor suferite, mopedistul a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Pietonul a refuzat transportul la spital. Pietonul nu se afla sub influenţa alcoolului iar conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.



COPIL LOVIT DE MASINA PE STRADA NARCISELOR

La 18.30 s-a produs un alt accident de circulaţie pe strada Narciselor. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că un băiat de 10 ani, lăsat nesupravegheat, a fost surprins şi accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada neregulamentar. La volanul autoturismului se afla o băimăreancă de 50 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Datorită leziunilor suferite, băiatul a rămas internat la Spitalul Judeţean Baia Mare, sub supraveghere medicală.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: AVERTISMENT – Imagini video dure din timpul misiunii de salvare a trei bărbați ucraineni din munții Maramureșului. Un cadavru a fost lăsat în munte

Vasile Dale

EROARE SAU SCĂPARE? – Ministerul Sănătății a publicat date conform cărora Maramureșul este în scenariul ROȘU. Apoi le-a șters imediat

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pacientă din Mogoșești confirmată pozitiv – 30 de oameni au năvălit peste medicii de la UPU SMURD a Spitalului Județean Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult