EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE ACCIDENT: A INTRAT CU MASINA INTR-UN PODET LA POIENILE DE SUB MUNTE, APOI A DISPARUT IN NOAPTE (GALERIE FOTO)

Un accident de circulatie s-a produs azinoapte pe raza localitatii Poienile de Sub Munte, imediata apropiere a Caminului de Batrani. Un sofer a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un podet din beton.

In urma impactului masina s-a facut praf. Desi sunt urme de sange la fata locului, conform unor informatii primite de la un cititor care ne-a furnizat si fotografiile, conducatorul auto ar fi parasit locul accidentului, pierzandu-se in noapte.

ACTUALIZARE 1

In urma investigatiilor efectuate politistii au reusit sa identifice conducatorul auto. Este vorba despre un tanar in varsta de 19 ani din Poienile de Sub Munte. „Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se faptul ca a consumat bauturi alcoolice. Pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei si conducerea unui vehicul sub influenta bautrilor alcoolice” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2

Azi dimineaţă, la ora 07.10, Poliţia Oraşului Vişeu de Sus a fost sesizată de către personalul medical de garda, din cadrul Spitalului Vişeu de Sus, despre faptul că la spital a fost adusă o persoană care a precizat că s-a rănit după ce a  căzut de pe un moped.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 19 ani, din Poienile de Sub Munte, care conducea autoturismul pe direcţia Poienile de Sub Munte – Repedea, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a lovit de un podeţ. În urma impactului, s-a răsturnat pe plafon.

Conducătorul auto a fost rănit şi transportat, cu mijloace proprii, la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, fiind transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Autoturismul implicat în accident a fost mutat de la locul producerii accidentului în parcarea unui imobil din Poienile de Sub Munte, fără încuviinţarea poliţiştilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia fără încuviinţarea poliţiei.

Te-ar putea interesa si

Maramureșean arestat, după ce a amenințat cu cuțitul angajata unei săli de jocuri și a furat o sumă de bani

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Accident rutier în sensul giratoriu de la Clubul Văcarilor

Vasile Dale

EXCLUSIV: O elevă de clasa a IX-a din Vișeu de Sus trasă de păr de un coleg. O fată a sărit să o apere – actualizare

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.