Eveniment

ANGAJARI: APROAPE 3.700 DE OAMENI VOR FI ANGAJATI DIN SURSA EXTERNA DE M.A.I.

În Ședința de Guvern de astăzi a fost aprobat Memorandumul prin care Ministerul Afacerilor Interne va scoate la concurs pentru încadrare din sursă externă 3.694 de posturi. Posturile vor fi ocupate prin examene organizate în mod etapizat.

Scoaterea la concurs a acestor posturi este una dintre măsurile care fac parte din pachetul menit să reducă deficitul de personal din zona de ordine publică dar și la serviciile de eliberare a pașapoartelor și serviciile de înmatriculări și permise de conducere.

Persoanele încadrate din sursă externă vor acoperi și zonele de specialiști pentru care instituțiile de învățământ din MAI nu au specializări în programa de școlarizare și de care instituția are nevoie pentru buna funcționare.

Calendarul organizării examenelor, tematica, bibliografia si toate celelalte detalii legate de examene vor fi facute publice din timp de fiecare structura (IGPR, IGSU, IGPF, IGJR etc) care se va ocupa de organizarea concursurilor.

Informatii furnizate de Ion Tomoiaga, vicepresedintele Sindicatului „Diamantul” Romania.

Te-ar putea interesa si

NENOROCIRE LA CETĂȚELE – Bărbat călcat mortal de propria mașină în zona Vârfu Poienii

Vasile Dale

MISIUNE INEDITĂ LA COLTĂU: Şarpe scos din bordul unei maşini (FOTO)

Redactie

EXCLUSIV FOTO DOCUMENTE: ADEVĂRATA FAȚĂ A POLIȚIEI DIN MARAMUREȘ (3) – Clădirea Poliției Municipiului Baia Mare va fi reabilitată la… „sfântul așteaptă”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.