EvenimentNational

TRAGEDIE LANGA APA: O FEMEIE A MURIT IAR ALTI DOI OAMENI RANITI INTR-UN TERIBIL ACCIDENT (GALERIE FOTO)

În cursul zilei de azi, la ora 13:30, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DJ 192 între localitățile Odoreu și Băbăşeşti.

La faţa locului au fost dislocate: o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă şi trei ambulanţe tip S.M.U.R.D. ( două echipaje de Prim Ajutor calificat și unul de Terapie Intensivă Mobilă).

În urma impactului violent, dintre o autoutilitară și un autoturism au rezultat trei victime, dintre care două încarcerate și una care a reușit să se autoevacueze.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două persoane încarcerate, șoferul (un bărbat de aproximativ 54 de ani), care după acordarea primului ajutor medical a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Satu Mare și pasagerul din dreapta (o persoană de sex feminin  de aproximativ 49 de ani), care era în stare de inconștiență. Din nefericire, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

Pentru şoferul autoutilitarei s-a intervenit în vederea evaluării stării de sănătate, acesta refuzând transportul la unitatea spitalicească.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Maşină în flăcări în Satu Nou de Jos

Redactie

VIDEO: Bărbat plecat la cules de ciuperci s-a accidentat la Curtuiuşu Mare. Au intervenit salvamontiştii

Redactie

FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Mascații, poliția, SRI-ul au blocat strada Victor Babeș din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.