BREAKING NEWSRecomandate

PRIMARUL CAVNICULUI NE ACUZA CA MINTIM! NU VEDE DRUMURILE INSZAPEZITE (VIDEO)

Primarul Cavnicului sustine pe o inregistrare video publicata pe pagina de socializare ca jurnalistii MINT. Asa ca s-a pus sa filmeze drumul judetean 184, cel care traverseaza orasul Cavnic.

„Noi am deszapezi dar nu stim unde sa intervenim pentru ca nu gasim zapada!” Este incredibil ca un edil de oras sa nu stie ce se intampla in zona pe care o pastoreste. „Facem aceasta plimbare cu toti pentru a vedea unde e zapada. Sa distribuiti aceasta postare pentru a putea fi vazuta de cat mai multi oameni” a continuat edilul Vladimir Petrut.

Ce a gasit primarul pe traseu: ploaie la baza muntelui, zapada in zona de munte si trafic de cosmar.



„Da intr-adevar deja in partea de sus a orasului exista  ai multi copaci imburdati pe drumul judetean. Deja soseaua este acoperita cu zapada. Aici se impune a se intra cu utilaj. Drumul apartine de Consiliul Judetean. Este obligatia lor de a interveni” a continuat primarul. Asta dupa ce la inceputul materialului video s-a „laudat” ca vrea sa intervina in ajutorul celor de la Consiliul Judetean. „Drumul are anumite probleme. La iesire din Cavnic necesita utilajelor sa intervina. Facem un apel la CJ Maramures sa trimita un utilaj pentru a curata strada. Drumul nu este practicabil in zona aceasta. Dupa ce o sa finalizam aceasta editie in direct o sa anuntam toate autoritatile competente” a continuat edilul.

Pai domnule primar, noi am spus acest lucru in urma cu doua ore!!!! Asa ca evitati in a face afirmatii pe care apoi le regretati.

„AM INDICA CA DRUMUL SA FIE INCHIS INTRE CAVNIC SI BUDESTI!!!! – spune Petrut, dupa ce la inceputul transmisiunii a facut aluzii cum ca am fi mintit in articolul nostru!!!

CITESTE STIREA PUBLICATA IN PREMIERA PE VASILEDALE.RO SI PE ANTRENA3.RO.

https://www.vasiledale.ro/2017/10/29/ultima-ora-dj-186-blocat-din-cauza-masinilor-neechipate-drumarii-nu-au-actionat-galerie-fotovideo-exclusiv/

Te-ar putea interesa si

E GROASĂ RĂU DE TOT / ACTUALIZARE: 14 șoferi și 9 polițiști de la SPR Maramureș urmăriți penal pentru dare de mită, favorizarea infractorului și fals intelectual. Şase polițiști arestați preventiv

Redactie

ȘOMCUTA MARE: 1.500 kg de îngrășământ chimic era păstrată sub acțiunea directă a razelor de soare. Administratorii sunt cercetați penal

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: DIN CAUZA PANDEMIEI: Cimitirul Dealul Florilor din Baia Mare arată ca o junglă

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult