BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIN VREMURI C*******E PESTE ROMANIA. BATAIE PENTRU HARTIE IGIENICA LA REDUCERE IN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Daca ar fi sa judecam fotografiile realizate in aceasta dimineata de un baimarean intr-unul din market-urile din Baia Mare, am putea spune fara sa ezitam ca peste Romania vin vremuri cu adevarat c******e.

Baimarenii inarmati cu carucioare si-au consumat astazi dimineata neuronii, si-au dat coate, si-au aruncat cateva injuraturi printre dinti si au asteptat „linistiti” la cozi imense intr-unul din supermarketurile din municipiu. Totul pentru a pune mana pe cat mai multe baxuri cu hartie igienica la reducere.

„Vreau sa iau mai multe baxuri. Pentru mine si pentru vecini” spunea cu naduf o batranica in momentul in care infasca cateva baxuri inaintea altora.

Cu toate acestea in final toata lumea a fost fericita pentru ca au reusit sa cumpere doua-trei baxuri de hartie igienica la pret redus.

Comentariile la fotografiile de mai jos sunt de prisos. Nimeni nu contesta si nu comenteaza politicile de marketing ale magazinului din Baia Mare.

Putem insa sa ne fie rusine de faptul ca noi romanii am ajuns sa ne batem si sa ne injuram intre noi in timp ce incercam sa punem mana pe reducerile oferite in supermarket-uri la tigai, hartie igienica, oale sub presiune sau de ce nu cozonaci.

credit foto: Marian Hotca

Te-ar putea interesa si

POLIȚIȘTII FAC PROTEST ÎNAINTE DE REVELION: Prefectura Maramureș luată în CĂTARE. Nu mai contează din ce Sindicat sunt

Vasile Dale

INCENDIU LA ROGOZ: O lemnărie a luat foc (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TENTATIVĂ DE ÎNŞELĂCIUNE / ACTUALIZARE: Un individ încearcă să strângă bani pentru înmormântarea unui preot din Maramureș, mort anul trecut într-un accident rutier

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.