BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT GRAV: PATRU RANITI INTR-UN IMPACT TERIBIL LA COLTIREA. RANIT SI UN COPIL DE UN AN (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE 2)

Echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare alături de pompierii din cadrul Gărzii de Interveție Fărcașa au intervenit astăzi în Colțirea în cazul unui accident rutier cu patru victime, dintre care un copil în vârstă de 1 ani.

Una dintre victime a rămas încarcerată și a fost extrasă de către pompieri. Toate cele patru victime au fost predate în stare stabilă echipajelor S.M.U.R.D. și S.A.J. prezente la fața locului.

ACTUALIZARE 1

Conform unor informatii neoficiale se pare ca soferul autoturism VW ar fi incercat sa evite impactul frontal cu un autoturism Ford Mondeo care circula din sens opus. Soferul acestuia din urma ar fi taiat curba cu viteza si ar fi ajuns pe contrasens.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Azi dimineaţă la ora 09.00, poliţia a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 193, între localităţile Colţirea şi Ardusat, a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Baia Mare spre Ardusat, într-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus.

În urma impactului, conducătorii celor două autoturisme precum şi o femeie în vârstă de 31 de ani şi o minoră în vârstă de 1 an, pasagere în autoturismul acroşat, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero iar conducătorului auto al maşinii acroşate, un bărbat de 34 de ani din Ardusat, nu a putut fi testat urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge.

Poliţiştii continuă cercetările, iar la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

credit foto: Ruben Decebal

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: A fost confirmat al şaptelea deces

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Impact la Lăpuşel, viteză excesivă

Redactie

AU NĂVĂLIT MASCAŢII: Percheziţii la un bărbat din Maramureş care a convins o minoră de 12 ani să îi trimită poze deocheate. Apoi a şantajat-o

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.