BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IMPACT VIOLENT: O TANARA A FOST LOVITA DE O MASINA IN TIMP CE TRAVERSA REGULAMENTAR BD DECEBAL (FOTO/VIDEO)

Un accident de circulatie a avut loc in aceasta seara pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare. 

Din primele informatii se pare ca tanar care conducea un autoturism Renault nu a acordat prioritate de trecere unei tinere in varsta de aproximativ 24 de ani, care se angajase in traversarea regulamentara a strazii pe loc marcat si semnalizat corespunzator.

Tanara din Buzesti, comuna Farcasa, a fost lovita si a cazuta pe carosabil. Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a preluat victima si a transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta Maramures pentru investigatii medicale.

Politistii baimareni au deschis un dosar penal pentru numele soferului in varsta de aproximativ 20 de ani pentru comiterea infractunii de vatamare corporala din culpa. Acesta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, etilotestul indicand valoarea zero.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Scena de la Castaniadă nu a fost demontată cu toate că traficul rutier ar fi trebuit deschis azi noapte la ora 24.00. Au rezolvat (actualizare)

Vasile Dale

„NU ERA NICIUN TIR”: SUBPREFECTUL MARAMURESULUI DESFIINTAT DE UNA DINTRE VICTIMELE ACCIDENTULUI DIN LAPUSEL (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

INCREDIBIL – Bebeluș mort pus într-o pungă și aruncat la tomberon lângă un market din Baia Mare

Vasile Dale

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.