EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA BERBESTI: O JUDECATOARE DIN BAIA MARE A MURIT PE DN18 DUPA CE S-A IZBIT DE UN STALP DIN BETON (FOTO EXCLUSIV)

În noaptea de 13 spre 14 noiembrie, în jurul orei 04.30, în localitatea maramureșeană Berbești, pe Drumul Național 18 s-a petrecut un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane de sex feminin. Persoana decedată este judecătoare în Baia Mare, Maria Codrea.

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență, accidentul a avut loc în centrul localității Berbești. Victima a trebuit scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii, după care a fost transporată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde, din păcate, a pierdut bătălia cu viața.

ACTUALIZARE – Judecătoarea a activat pe Secţia I Civilă din cadrul Tribunalului Maramureş şi, recent, a ieşit la pensie.



ACTUALIZARE 2 – Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au confirmat decesul. „Am fost informaţi cu privire la decesul colegei noastre. Ea a fost implicată într-un accident rutier produs pe raza localităţii Berbeşti, în noaptea de luni spre marţi. Fiind grav rănită, ea a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. A ajuns direct pe masa de operaţie. Din nefericire, însă, ea a decedat. Doamna judecător s-a pensionat în urmă cu doar câteva săptămâni. Activa la Secţia I Civilă, cu precădere pe litigii de muncă. Era una din colegele cu cea mai mare vechime şi foarte activă”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Ileana-Daniela Waltner, conducătorul Biroului de relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

ACTUALIZARE 3 – IPJ Maramures

Azi dimineaţă la ora 04.21, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre un eveniment rutier produs în localitatea Berbeşti. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că o femeie a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea spre Sighetu Marmaţiei şi s-a izbit frontal de un stâlp de electricitate. În urma impactului femeia în vârstă de 55 de ani a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, unde a decedat câteva ore mai târziu.

În autoturism nu se aflau alte persoane.

Sursa: InfoMM.ro. Foto: arhiva

CITESTE SI:

https://www.vasiledale.ro/2017/11/14/tragedie-in-baia-sprie-o-femeie-a-fost-omorata-pe-o-trecere-pentru-pietoni-fotovideo-camera-supraveghere/

Te-ar putea interesa si

GELOZIA – Un bărbat și-a bătut soția într-un bar din Dragomirești. La Vișeu, o femeie a fost amenințată de fostul concubin

Vasile Dale

AŢI VĂZUT-O? O femeie de 46 de ani din Rozavlea căutată de familie şi poliţie. A fost găsită (actualizare)

Redactie

FOTO/VIDEO: O casă fost mistuită de flăcări la Săcel. Foc și la Ciocotiș

Vasile Dale

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult