BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

RAZBUNARE DIABOLICA: O fetiţă de 12 ani a vrut să își otrăvească părinţii și colegii și a turnat glicerină pe tortul de ziua ei

O fetiță în vârstă de 12 ani, din Baia Mare, a vrut să își otrăvească părinții și colegii chiar de ziua ei. Fata a turnat glicerină pe tort și pe prăjituri.

Elevă în clasa a VI-a la Școala Generală ‘Lucian Blaga’ din Baia Mare, fetița era supărată că părinții nu o lăsau să facă sport și să se transfere la Liceul cu Program Sportiv din oraș.

Copila și-a făcut un plan diabolic pentru a se răzbuna pentru această interdicție și l-a pus în aplicare chiar de ziua ei.



Fetița a găsit în casă o sticlă de glicerină boraxată și a turnat substanța pe tort și pe prăjiturile ce urmau să fie servite colegilor săi. Copila a crezut că glicerina este otravă și le va face rău invitaților.

Un coleg a văzut-o în timp ce stropea tortul și prăjiturile și i-a anunțat pe profesori și pe părinți, iar copila a fost luată la întrebări. Așa au aflat că fetița a vrut să îi otrăvească.

În cele din urmă, părinții au transferat-o pe copilă la Liceul cu Program Sportiv.

Glicerina boraxată este o soluție pentru uz extern, recomandată ca dezinfectant bucal pentru tratamentul aftelor ce apar în zona cavității bucale. Substanța se utilizează ca antimicrobian și antimicotic, eliminând bacteriile cauzatoare de afte bucale.

Drept urmare, glicerina turnată pe tort nu le-a pus invitaților sănătatea în pericol. (Sursa: Observator A1.ro)

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA VIŞEU DE SUS: Trei persoane au ars de vii în casă. Incendiul a izbucnit de la un jar căzut din sobă (VIDEO, GALERIE FOTO)

Redactie

AȚI VĂZUT-O? O tânără din Sighetu Marmației a dispărut de 30 de ore de acasă – ACTUALIZARE

Redactie

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Poliţiştii au depistat ieri trei maramureşeni care conduceau autoturisme fără a deţine permis

Vasile Dale

1 mesaj

Florin noiembrie 18, 2017 at 5:48 pm

Lasand la o parte intentia fetitei de a-si otravi parintii si colegii (ceea ce e foarte grav) glicerina e o substanta destul de inofensiva, fiind chiar un aditiv alimentar (E422), indulcitor, conservant, etc. Nu pateau nimic chiar daca mancau din tort invitatii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult