Eveniment

PREVENIRE: POLIŢIŞTII RUTIERI DIN MARAMURES SI SALAJ SUNT PREZENŢI ÎN TRAFIC

Siguranţa participanţilor la trafic reprezintă o prioritate pentru poliţiştii rutieri maramureşeni. Pentru aceasta ei desfăşoară acţiuni de supraveghere şi control a traficului rutier cu scopul de a preveni producerea de accidente de circulaţie.

O astfel de acţiune a fost organizată în acest weekend, de către Serviciul Rutier Maramureş în colaborare cu Serviciul Rutier Sălaj, pe DN1C Baia Mare – Mesteacăn şi pe DJ108A Ardusat – Ţicău.

Poliţiştii maramureşeni au participat la acţiune cu trei autospeciale dotate cu aparat radar, reuşind să depisteze 37 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Sancţiunile contravenţionale aplicate acestora se adaugă celor 15 sancţiuni aplicate pentru alte abateri rutiere constatate. Valoarea amenzilor depăşeşte 16000 de lei.
Totodată, în două cazuri poliţiştii au aplicat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru depăşire neregulamentară şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.



La datorie s-au aflat şi poliţiştii rutieri din Baia Sprie care au urmărit identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză.

Conducătorii a 23 de autovehicule oprite pentru control de poliţişti, au fost sancţionaţi contravenţional, iar doi dintre aceştia au rămas fără permisul de conducere din cauza vitezei excesive cu care circulau.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să respectaţi toate regulile de circulaţie, să conduceţi preventiv şi să vă asiguraţi de buna funcţionare a autovehiculului înainte de a porni la drum, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite.

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Deși este prohibiție, 4 bărbați braconau cu o plasă pe un lac ce aparține Primăriei Târgu Lăpuș

Vasile Dale

Cuib de berze, mutat prin ordin de ministru. Un maramureşean a făcut plângere la Ministerul Mediului pentru că păsările îi fac mizerie în faţa porţii

Redactie

EXCLUSIV: E DIN NOU POLIȚISTĂ – Polițista din Bârsana care ar fi schimbat țigările de contrabandă cu rumeguș a fost implicată într-un accident rutier în pasul Hera. Mergea spre serviciu după ce judecătorii au ridicat toate măsurile preventive

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult